PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26522
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Ja chyba nie chce by był dalszy ciag Buffy...Bardzo lubie ten serial (jest u mnie na 1 miejscu) ale nie wiem czy bym nie zmienił zdania oglądając dalsze losy bohaterów? Słyszałem, ze Buffy nie będzie miała ładwego zycia w domu, bedzie miała mnustwo kłopotów w szkole. Cordeli i Anioła później nie będzie a Willow..stanie się lesbijką po tym jak sie rozstanie z Ozem! Czy chcemy to dalej ogladac?
:(............................ .... No dobra, moze i chcemy.. :)

użytkownik usunięty
pawelluci

Akcja serialu zaczyna sie jak Buffy ma 16 lat, a konczy jak ma 23 wiec to raczej logiczne ze w ciagu tych 7 lat wszyscy bohaterowie sie zmieniaja, tak jak i kazdy czlowiek zmienia sie pod wplywem roznych przezyc. Jest to bardzo ciekawie zrobione w tym serialu bo wszystko ma swoje przyczyny i wedlug mnie zadna z wymyslonych historii nie jest naciagana, w przeciwienstwie do serialu "Aniol Ciemnosci", ktory bardzo odmienil wizerunek tych bohaterow, ktorzy wystepowali w "Buffy". Chociazby Aniol, ktory byl taki mroczny i tajemniczy nagle staje sie nowoczesnym wampirem jezdzacym samochodem i rozmawiajacym przez komorke :) - przesada.
Serial o Buffy jest tak interesujacy dzieki temu ze miesza sie w nim swiat realny z fantastycznym. No a w realnym zyciu spotyka nas niestety mnostwo klopotow. Mimo to jesli kogos to pocieszy serial konczy sie raczej dobrze dla Buffy. I co najwazniejsze nie jest przeciagajacym sie tasiemcem mimo ze byl nakrecamy 7 lat, poniewaz w sumie jest ok 150 odcinkow. I kazda seria wnosi cos nowego, a nowi bohaterowie ktorzy pojawiaja sie w serialu szybko staja sie przez fanow lubiani :)))