Na początku już uprzedzam, że nie jestem pewna, czy było to w serialu Anioł ciemności czy
Buffy, postrach wampirów, ale kojarzy mi się, że jak byłam mała, to obejrzałam pewien
odcinek, w którym Anioł próbował popełnić samobójstwo poprzez rzucenie się z mostu
(chyba), w każdym razie chciał się rzucić z wysokości. I mgliście sobie przypominam, że w
ostatniej chwili Buffy (chyba) go powstrzymała przed tym. A i jeszcze coś pamiętam, że niby
Anioł nie robił tego świadomie, tylko tak jakby ktoś sprawił, że on chciał się zabić. Jeśli
wiecie z jakiego to serialu było (czy na pewno z Anioła ciemności?), i w którym odcinku
którego sezonu, to byłabym niezmiernie wdzięczna :)
Hmm, z tym słońcem to nie bardzo, bo pamiętam, że to się działo w nocy i było ciemno.. I on tak stał jakby chciał skoczyć właśnie. A może to z całkiem innego serialu jest, to co pamiętam.. Już sama nie wiem, ale bardzo mi się kojarzy, że to właśnie Anioł był. I on to robił tak jakby nieświadomie, nie że to on chciał się zabić, tylko coś w nim było, co pchało go do tego, aby się zabić.
Obejrzałam też właśnie ten odcinek Amends i nawet by pasowało - ciemność, Buffy go powstrzymuje, ale on nie chce skoczyć, tylko czeka na wschód słońca.. To chyba musiało być z innego serialu. Tylko nie wiem, czemu mi się tak z tym Aniołem kojarzy..
Przecież jak by skoczył to by się nie zabił, chyba, że by się nadział na drewno, albo wpadł w ogień, więc raczej skok musiał odpaść :)
No tak, tu masz rację :) sam skok by go przecież nie zabił. No więc, beksi musi mieć rację - to musiał być ten odcinek Amends :) dzięki za pomoc :)
Tak, masz rację. Myślałam, że może to było w którymś z odcinków z Anioła ciemności, ale wygląda na to, że to było z odc. Amends :) niestety, to było już dość dawno i to się zaciera z czasem, pamięta się tylko jakieś strzępki :( ale myślę, że macie rację, i to ten odcinek :) także raz jeszcze wielkie dzięki za pomoc :)