PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Jeden z niewielu seriali, za którym autentycznie tęsknie i z chęcią obejrzałabym go jeszcze raz w tv...Zamiast kręcic jakieś beznadziejne telenowelowe pożeracze mózgu jakaś stacja mogłaby zainwestowac w wykupienie licencji Buffy.
Pamiętam jak byłam młodsza i obejrzałam odcinek - od razu po jego emisji biegliśmy z bratem i kolegami na podwórko udając, że jesteśmy bohaterami. Ja najczęściej byłam pogromczynią ( choc jestem szatynką ) i latałam za sąsiadem z kawałkiem drewna udającym kołek :D To były czasy...Ehhhh...
Buffy wróc !!! :-)

użytkownik usunięty
gennie85

Ja też się tak bawiłam. Pamiętam, że podczas jednej takiej zabawy złapała mnie jedna starsza ode mnie kolesiówa i chciała mi wlać, ale na szczęście miałam w ręku kołek i wbilam jej go w ramię - na szczęście jakiejś poważniejszej krzywdy jej nie zrobiłam, ale przynajmniej mnie puściła:)

ocenił(a) serial na 8

Aż wam zazdroszczę tych zabaw;) W Buffy wciągnęłam się niedawno, więc to mnie ominęło, ale zgadzam się z autorką tematu - to jest serial, do którego się chętnie wraca i nawet za którymś razem odcinki są dalej ciekawe, zabawne czy wzruszające.Ten serial bardzo mnie zaskoczył, bo spodziewałam się mało ambitnej historyjki dla młodzieży, takiego zapychacza wolnego czasu, czegoś między komedią a tanim romansidłem z wampirami.A okazał się jedną z najlepszych rzeczy, jakie oglądałam, uwielbiam, jak łączą różne gatunki i poprostu kocham większość postaci, świetnie napisanych i rozwijających się w kolejnych sezonach.
Głupia telewizja polska, jak zwykle nie wie co dobre, żeby przez tyle lat dojść w emisji tylko do 4 serii, w dodatku emitowanej o takiej porze, żeby mogły oglądać tylko dzieci i emeryci:(
Teraz leci piąta seria na axn scifi, ale nie każdy ma dostęp do kablówki.

_malena_

Leci na axn ?? O nie wierze, mam ten program i nic na ten temat nie wiedziałam! Dziękuję za info - muszę obczaic rozpiskę programu i obejrzec najbliższy odcinek :D

ocenił(a) serial na 10
gennie85

Na Sci-fi Channel leci, a nie na axn ;)
Nie polecam w sumie, bo lektor i przerywają reklamami ;)

ocenił(a) serial na 8
Psia_Jucha

Przepraszam, pomyłka z tym programem.
No lektor zawsze psuje przyjemność z oglądania, ale da się przeżyć.