PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 26 tys. ocen
6,8 10 1 26475
8,8 10 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Możecie zdradzić jak to się skończyło? Pamiętam ten wątek jak przez mgłę, bo dawno nie oglądałam. Chodziło chyba o to, że jak wampir zazna miłości to staje się zły na zawsze czy coś....Jak to było? I jak się skończył ten wątek? Buffy wykończyła Angela? Zniknął z serialu? A może jednak został z Buffy?

ocenił(a) serial na 10
christinearron

W finale 3 sezonu Angel wyjeżdża z Sunnydale do Los Angeles, ponieważ jego związek z Buffy nie miał już przyszłośći, jego dalsze losy możesz oglądać w jego własnym serialu "Angel". Potem mieli ze sobą jako taki kontakt, ale nie nawiązali ponownie romantycznej relacji. Jeśli chcesz wiedzieć, co się dokładniej stało z obojgiem, to pisz ;)

ocenił(a) serial na 10
SantanaKingston

Angel raczej chciał dać Buffy możliwość do ''normalnego'' życia.

ocenił(a) serial na 6
SantanaKingston

Witam, a czy wiesz jak się Ten serial w ogóle zakończył? Oglądałam go jako nastolatka, ale nie wiem jak zakończyli wątki

ocenił(a) serial na 10
bufetowa

Hellmouth oraz całe Sunnydale zostały zniszczone. Oryginalna czwórka bohaterów (Buffy, Willow, Giles, Xander) przeżyła. Buffy już nie jest jedyną pogromczynią (wszystkie potencjalne pogromczynie stały się pogromczyniami) i może spróbować rozpocząć normalne życie.
Polecam powrót do serialu. Sezony 3 i 5 to arcydzieła telewizji.

Twoflower

a ja bym chciała wiedziec jak to sie skonczyło w książkach i komiksach. Czytałam gdzies ze Buffy była z Angelem i mieli dziecko o imieniu Twilight ..tak pisze na buffyverse