czy ma ktoś jakieś wieści czy Btvs bedzie znowu emitowana w tv ?? jeśli tak to bardzo prosze o odpowiedz , z góry dziękuje :)
ależ oczywiście że NIE będzie emitowana bo nasza KOCHANA i MĄDRA TELEWIZJA nie chce jej już puszczać. Pewnie dlatego że jest za mała oglądalność. nic dziwnego, bo wielu ludziom się nie chce oglądać TYLKO 2 sezonu.
Jak film maryny to i oglądalność mała.
W sumie to i dobrze po co mają zapychać program takimi gniotami.
Jeśli ktoś jest bardzo zdesperowany i np. nigdy nie oglądał dalszych odcinków buffy, to warto spróbować na youtube. Ktoś umieścił tam odcinki po kawałku (każdy trwa ok 9 minut i jest oczywiście po angielsku only :). Wystarczy znać tytuł odcinka, który chcecie obejrzeć, wpisujesz go do wyszukiwarki youtube i wyskakuje wam odcinek w pięciu częściach. Jakość obrazu jest oczywiście taka sobie - jak mówiłam, to wersja dla zdesperowanych i nie jestem pewna czy autor dotarł już do 7 sezonu (widziałam tam sezon czwarty).
Serio? Kurcze w koncu sie zebrali =) Super chociaz ogladalam juz wszystkie sezony i to po kilka razy, ale nalezy sie to tym fanom ktorzy nie mieli tej okazji =).
Yep, będzie od września. Jak dla mnie mogą się wypchać, ale dobrze dla tych którzy jeszcze nie widzieli.
Najbardziej wkurza mnie to, że TV nie kupuje następnych sezonów i często przerywa emisję - tak jest np. z CSI - fantastyczny serial który u nas upycha się gdzieś ok. północy. A "Bones" to pewnie zobaczymy za X lat. Potem ktoś się dziwi, że ludzie wszystko ściągają z sieci.