PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Buffy w tv

ocenił(a) serial na 10

czy ma ktoś jakieś wieści czy Btvs bedzie znowu emitowana w tv ?? jeśli tak to bardzo prosze o odpowiedz , z góry dziękuje :)

ocenił(a) serial na 10
Cordi_2

ależ oczywiście że NIE będzie emitowana bo nasza KOCHANA i MĄDRA TELEWIZJA nie chce jej już puszczać. Pewnie dlatego że jest za mała oglądalność. nic dziwnego, bo wielu ludziom się nie chce oglądać TYLKO 2 sezonu.

ocenił(a) serial na 2
buffyrulez

Jak film maryny to i oglądalność mała.
W sumie to i dobrze po co mają zapychać program takimi gniotami.

Cordi_2

Jeśli ktoś jest bardzo zdesperowany i np. nigdy nie oglądał dalszych odcinków buffy, to warto spróbować na youtube. Ktoś umieścił tam odcinki po kawałku (każdy trwa ok 9 minut i jest oczywiście po angielsku only :). Wystarczy znać tytuł odcinka, który chcecie obejrzeć, wpisujesz go do wyszukiwarki youtube i wyskakuje wam odcinek w pięciu częściach. Jakość obrazu jest oczywiście taka sobie - jak mówiłam, to wersja dla zdesperowanych i nie jestem pewna czy autor dotarł już do 7 sezonu (widziałam tam sezon czwarty).

ocenił(a) serial na 10
Cordi_2

Serio? Kurcze w koncu sie zebrali =) Super chociaz ogladalam juz wszystkie sezony i to po kilka razy, ale nalezy sie to tym fanom ktorzy nie mieli tej okazji =).

Monia_41

Yep, będzie od września. Jak dla mnie mogą się wypchać, ale dobrze dla tych którzy jeszcze nie widzieli.
Najbardziej wkurza mnie to, że TV nie kupuje następnych sezonów i często przerywa emisję - tak jest np. z CSI - fantastyczny serial który u nas upycha się gdzieś ok. północy. A "Bones" to pewnie zobaczymy za X lat. Potem ktoś się dziwi, że ludzie wszystko ściągają z sieci.

ocenił(a) serial na 10
Jorjan

Ja zaczynam sie zastanawiac czy puszcza dalsze sezony Buffy, bo znajac nasza telewizje to moga puscic 3 i znowu przerwac =/. Oby puscili wszystkie sezony bo niektorzy fani nie mieli okazji zobaczyc wszystkich 7 sezonow, ale jest co poogladac =).