PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

mam pytanie w sobote bedzie leciec na tv4 buffy tylko nie wiem ktróy sezon?? pewnie znów 2 a moze 3 :D

ocenił(a) serial na 10
patryszja1

No pewnie, ze 3 sezon! Wszedzie juz o tym glosno =).

ocenił(a) serial na 9
Monia_41

W końcu to puszczą , mam nadzieje że i anioła pokażą!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Kraven

No aniola tez bym z checia ogladnela. Fajnie by bylo gdyby puscili i Buffy i Aniola.

Monia_41

wiem ze wszedzie juz o tym głosno ale ja dopiero wróciłam do polski wczoraj :D i sie własnie dowiedziałam ze bedzie buffy :D

ocenił(a) serial na 10
patryszja1

A no chyba ze tak :D. No to teraz czekasz na sobote tak jak wszyscy fani =)

ocenił(a) serial na 8
patryszja1

Ja się tutaj ciekawych rzeczy dowiaduję! Buffy w tv4! Cudownie. Oglądałam i aż mi się łezka zakręciła jak przestali emitować. Ach, jak widzę wszyscy czekają na Anioła. O tak, facet jest niezły:)

czasozachlanna

Dla wszytskich których ciekawi czy TV4 pójdzie za ciosem i pokaże pozostałe sezony "buffy" po zakończeniu 3 oraz czy jest szansa na 4 serię "Angela" podaje numer do działu kontaktu z widzami : (0-22) 715-92-18. Na maile w ogóle nie odpisują więc pozostaje dzwonić, im nas więcej tym lepiej.

ocenił(a) serial na 8
patryszja1

jak to wszędzie głośno? ja niestety nie zobaczę w sobotę :( chlipu. Mógłby ktoś potem napisać, czy to naprawdę 3 seria czy nie? bo ja sobie zaczęłam ściągać 3 serię. pomyśleć, że tyle czekałam i jak w końcu zaczęłam ściągać to mi ją puszczają w TV hihi :D

ocenił(a) serial na 10
Agniecha

Jasne, ze napiszemy. Mysle, ze na pewno puszcza 3 sezon nie mogliby wykrecic takiego numeru.

Monia_41

to napewno bedzie 3 seria :D aleten pierwszy odcinek juz widzielismy w Polsacie. bo polsat kiedys zakonczył 2 sezon i puscił odrazu 3 ale na jednym odcinku sie skonczyło.