Dla mnie jest to trochę wkurzające...byli bardzo piękną parą...Uwielbiam ten serial i zawsze będe o nim pamiętać,lubie takie filmy...Angel jest bardzo...wiecie sami...Buffy to jego druga połowa...!!!Ale ona go wysłała do piekła(JAK MOGŁA MU TO ZROBIĆ!!!) Szkoda,ze już nie ma tego serialu...:(:(:( Piszcie...Pozdro for all :):):)
obejrzyj trzeci sezon to sie bedziesz cieszyc :) niby tez sie rozstana na koncu ale przynajmniej jeszcze rok beda razem
A kiedy ma być ten rzeci sezon??? Bo nic nigdzie,nikt nie mówi,że będzie kolejny trzeci sezon. O i mam prośbe: Powiedz kim jesteś???Będe wdzięczna hehe ... Pozdrawiam Cie ktosiu:)
no niestety telewizja polska nie zakupila trzeciego sezonu. nie wiem czemu polsat puscil tylko pierwszy odcinek 3 sezonu i na tym skonczyl. bylo to pare miesiecy temu. no a odcinki sa dostepne w necie do sciagniecia. heh mam na imie Marta skoro pytasz ;)
heh mi szkoda :(((((((((((i to very very ale dlaczego wybrala Spike'a??? to łoś kompletny, a w ostatnim odcinku 7 serii udowodnil to kufa a pozatym kocham D. Boreanaza kompletnie dobrze ze jest w tv ale koncza sie odcinki 3 serii wiec chyba przerwa :(( buffy zakonczyli na 3 serii i siem boej ze teraz tez skoncza hamy. pozdro dla syslkich !!!1
Przecież wysyłając go do piekła Buffy nie miała większego wyboru. Jakby tego niezrobiła i tak niebyliby razem bo cvały swiat zostałby wchłonęty...
Ktoś napisał, że Buffy wybrała Spike, co jest nieprawdą bo nikt nie kazał jej wybierać. Ze Spike'iem zaczęła się spotykać ponieważ nienawidziła siebie, i chciała się w ten sposób ukarać, czy coś w tym stylu. Później rzeczywiście nawiązała się miedzy nimi więź, ale to nie była kwestia wyboru. Angela nie było w życiu B. już od dłóższego czasu,a Spike był jej oparciem...