PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26504
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Napiszcie kogo oprocz Buffy lubicie najbardziej w serialu i dlaczego :) Ja bardzo lubie postac Faith - drugiej pogromczyni. Wiele wniosla do serialu, dodala troche pikanterii, jest postacia dynamiczna. Dokladne przeciwienstwo Buffy dzieki czemu wzajemnie sie uzupelniaja. No i oczywiscie swietnie walczy.
Zapraszam do dyskusji :)

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

ups nie mialam zamiaru wsylac tego tyle razy

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

widze ze nikt nie chcial sie pochwalic swoim zdaniem. trudno :/

ocenił(a) serial na 8
lady_m4ry_J_

Ja bardzo lubie Faith i Dawn z dziewczyn i Spika

ocenił(a) serial na 10
miss_noone

az trudno jest wybrac jedna osobe bo kazda postac jest fajna. a najlepsze jest to ze nawet postacie wprowadzone do serialu w pozniejszych seriach odrazu da sie polubic. ogladalam wywiad w ktorym Joss Whedon mowil ze gdy wymysla dana postac ma caly jej wizerunek i zachowanie w glowie a takze wie jak ta postac bedzie sie zachowywac za kilka lat :) mozna pogratulowac wyobrazni :)))

ocenił(a) serial na 8
lady_m4ry_J_

zgadzam sie. jednak niektore postacie wrecz mnie odpychaja. np. drusilla

miss_noone

Ja tam lubie Angela..i jeszcze Darla nie jest taka zła..Dru jest troszku psychiczna..ale to tylko moja skromna opinia na jej temat..

ocenił(a) serial na 9
lady_m4ry_J_

oczywiście że Faith i to kilkakrotnie bardziej niż Buffy, Eliza Dushku rulez :P!!
i obowiazkowo Spike :]

ocenił(a) serial na 10
anyanka

latisha: wejdz na mojego nowego bloga o buffy i przeczytaj moje info o faith. jak bedziesz miala jeszcze jakiego pomysla co o niej napisac to napisz w komentarzach :) oto adresik: http://blog.tenbit.pl/lady-btvs/ [blog.tenbit.pl/lady-btv ...]

użytkownik usunięty
lady_m4ry_J_

Najbardziej lubie Spike później jest Oz, Cordelia, Tara, Anya. Reszta Scooby Gangu mnie denerwowała w szczególności od sezonu 6 a pod koniec siódmego to już w ogóle ich znienawidziłem.

ja najbardziej lubie oczywiscie faith a z chlopakow oza

ocenił(a) serial na 10
Wampirzyca_2

no to widze, ze Faith kroluje w tej dyskusji :DDD

ocenił(a) serial na 8
lady_m4ry_J_

no. buffy jest troche zbyt swieta i idealna. tacy ludzie nie istnieja!

lady_m4ry_J_

bezkonkurencyjny jest oczywiście **Spike ** !!!!! chociaż lubię też Anioła , ale ten pierwszy jest zdecydowanie lepszy

użytkownik usunięty
lady_m4ry_J_

JA KOCHAM ANGEL'A I BUFFY NO I DARLE A Z ANGEL'A LUBIE FRED. ?Uwazam ze Spike jest fuuuuuuuuuuuu, faith no moze byc. SCOBBY GANG JEST NAJLEPSZY ale chyba anioł ciemności jest troche lepszy, ale ta gupia cordelia oczrowała anioła i is e w niej zakochal :(( opuscil biedna buffy ANGEL RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

Jasne że wogóle najlepszy jest Spike. Potem są Oz, Tara, Dawn. Ale bardzo lubiłam Joyce, była wartościową postacią.

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

Ja też uwielbiam Oz'a!!!!! Potem jest Angel Willow Xander Faith l nawet lubie Dru i to chyba dlatego ze jest troche nie teges :p

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

Ja lubie Dawn,Faith i Willow.Czy tu nikt nielubi Will?

lady_m4ry_J_

ja najbardziej lubiałem Alexandra. Ten facet był taki spontaniczny. To mi śie podobało......... no oczywiście Buffy też

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

Lady trzebabyło mi mówić ze masz temat na forum o buffy byłabym pierwszym gosciem !!! Ale się nie obraże ;) A więc moja ulubiona postać to faith (nie wykazałam się wielka orginalnoscią) a potem spike a dopiero potem buffy !!!! Bo moze i bym postawiła buffy na drugim miejscu ale spike pomógł się B odnależć jak zmartwychwstała wiec raczej jemu sie nalezy to drugie miejsce ;)

ocenił(a) serial na 10
lady_m4ry_J_

FAITH jest supe3r oprócz buffy jest to najlepsza postać bardzo lubię ten serial i chciałbym aby był on podawany w polsacie ten seial jest sssuuuuupppppeeeeeerrrr !!! a mogłabym prosić twój nr. gg??? ja teżjestem wielkąfanką tego serialu !! pozdro TOM_TOM