Napiszcie kogo oprocz Buffy lubicie najbardziej w serialu i dlaczego :) Ja bardzo lubie postac Faith - drugiej pogromczyni. Wiele wniosla do serialu, dodala troche pikanterii, jest postacia dynamiczna. Dokladne przeciwienstwo Buffy dzieki czemu wzajemnie sie uzupelniaja. No i oczywiscie swietnie walczy.
Zapraszam do dyskusji :)
az trudno jest wybrac jedna osobe bo kazda postac jest fajna. a najlepsze jest to ze nawet postacie wprowadzone do serialu w pozniejszych seriach odrazu da sie polubic. ogladalam wywiad w ktorym Joss Whedon mowil ze gdy wymysla dana postac ma caly jej wizerunek i zachowanie w glowie a takze wie jak ta postac bedzie sie zachowywac za kilka lat :) mozna pogratulowac wyobrazni :)))
Ja tam lubie Angela..i jeszcze Darla nie jest taka zła..Dru jest troszku psychiczna..ale to tylko moja skromna opinia na jej temat..
oczywiście że Faith i to kilkakrotnie bardziej niż Buffy, Eliza Dushku rulez :P!!
i obowiazkowo Spike :]
latisha: wejdz na mojego nowego bloga o buffy i przeczytaj moje info o faith. jak bedziesz miala jeszcze jakiego pomysla co o niej napisac to napisz w komentarzach :) oto adresik: http://blog.tenbit.pl/lady-btvs/ [blog.tenbit.pl/lady-btv ...]
Najbardziej lubie Spike później jest Oz, Cordelia, Tara, Anya. Reszta Scooby Gangu mnie denerwowała w szczególności od sezonu 6 a pod koniec siódmego to już w ogóle ich znienawidziłem.
bezkonkurencyjny jest oczywiście **Spike ** !!!!! chociaż lubię też Anioła , ale ten pierwszy jest zdecydowanie lepszy
JA KOCHAM ANGEL'A I BUFFY NO I DARLE A Z ANGEL'A LUBIE FRED. ?Uwazam ze Spike jest fuuuuuuuuuuuu, faith no moze byc. SCOBBY GANG JEST NAJLEPSZY ale chyba anioł ciemności jest troche lepszy, ale ta gupia cordelia oczrowała anioła i is e w niej zakochal :(( opuscil biedna buffy ANGEL RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Jasne że wogóle najlepszy jest Spike. Potem są Oz, Tara, Dawn. Ale bardzo lubiłam Joyce, była wartościową postacią.
Ja też uwielbiam Oz'a!!!!! Potem jest Angel Willow Xander Faith l nawet lubie Dru i to chyba dlatego ze jest troche nie teges :p
ja najbardziej lubiałem Alexandra. Ten facet był taki spontaniczny. To mi śie podobało......... no oczywiście Buffy też
Lady trzebabyło mi mówić ze masz temat na forum o buffy byłabym pierwszym gosciem !!! Ale się nie obraże ;) A więc moja ulubiona postać to faith (nie wykazałam się wielka orginalnoscią) a potem spike a dopiero potem buffy !!!! Bo moze i bym postawiła buffy na drugim miejscu ale spike pomógł się B odnależć jak zmartwychwstała wiec raczej jemu sie nalezy to drugie miejsce ;)