PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Tak podobno chcą żeby Megan Fox zagrała Buffy w filmie kinowym .

http://www.movieweb.com/news/NEvLgzvB8lY3yC

patryks83

niee, mi tam ona prędzej na Faith pasuje, ale nie na Buffy

Lady_Whiskas

Oni sobie kpią czy co??? Ona nie pasuje do tej roli!!! dla mnie Buffy to na zawsze Sarah. Ale jeśli by nawet powstała z inną aktorką to bym poszła do kina ale nie Megan ona jest za brzydka!!!

niewiem kogo bym widziała ale może Mishe Barton ale nie wim czy ona potrafi walczyc?

użytkownik usunięty
Liz12345

Barton mogłaby grać Buffy chyba tylko w kiepskiej parodii serialu. Mi osobiście ona całkowicie się nie widzi w roli głównej bohaterki. Megan, jak dla mnie będzie ok, choć sam pomysł kręcenia jakiegokolwiek filmu jest lekką przesadą. Po co odświeżać tytuł sprzed kilku lat? CHyba tylko po to, by zbić na nim kasę, a nie pokazać cos ciekawego... :/

ocenił(a) serial na 10

Odświeżać? Mówisz to tak jakby Buffy było czymś dawno zapomnianym, a tym czasem 8 sezon Buffy w postaci komiksu trzyma się świetnie, to samo Angel: After the Fall. Od dłuższego czasu jest planowany spin-off "Ripper". Poza tym, jeśli Joss Whedon wziąłby się za kinówkę Buffy to by na pewno powstało coś dobrego. Aczkolwiek ciężko by było to zgrać bo przecież Buffy się jeszcze nie skończyło, więc chyba można by liczyć albo na jakąś mało znaczącą historię albo na coś w rodzaju ileś tam lat później (to w takim wypadku może zrobić adaptację Fray?)

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Buffy nie jest taka znowu stara, więc sądzę, że oryginalni aktorzy wypadliby jeszcze co najmniej przyzwoicie. No, ale na litość, po co film kinowy? Ni i właśnie: o czym? Ja już bym faktycznie wolała kolejny spin-of.