Odkąd tv4 skonczyl nadawac 3 sezon Buffy juz dwa razy 4 sezon nawiedzil mnie w snach xD Za kazdym razem sni mi sie, ze znowu leci w tv, a gdy sie budze wnerwiam sie, ze to tylko sen...;P
Hej bidulko, a może byś nie czekała aż łaskawie tv puści kolejną serię, tylko sama byś ją sobie zassała z torrenta?
4 sezon jest naprawde fajny, lepszy niz 3, to taki powiew "swoezosci". nowe srodowisko (buffy idzie na studia), fajna muzyka. Miodzio:D
4 sezon jest beznadziejny z wyjatkiem moze 2,3 odcinków, jest najgorszy ze wszystkich sezonów
Wg mnie najgorszy nie jest (na to niechlubne miano zasługuje moim zdaniem sezon trzeci) - Generalnie pierwsza połowa czwartego sezonu b.mi się podoba - Buffy na studiach, w nowym otoczeniu, poza tym odcinki takie jak np. "Beer Bad", "Something Blue", "Hush" są genialne :D
beer bad jest jednym z najgorszych moim zdaniem. Co prawda sezon 4 uznam za najgorszy, ale niektóre jego odcinki sa jednymi z najlepszych jak Hush, czy tez 2 ostanie w serri, nie pamietam ich tytułów ale chodzi mi o ostateczną rozgrywkę z Adamem (to pzredoostatni odcinek) i odcinekz pierwszą pogromczynią, a Restless przypomniało mi się. Jednakże takie odcinki jak kilka pierwszych czy tez wspominany Beer Bad albo Where the wild things are woałja o pomste do nieba