PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Odkąd tv4 skonczyl nadawac 3 sezon Buffy juz dwa razy 4 sezon nawiedzil mnie w snach xD Za kazdym razem sni mi sie, ze znowu leci w tv, a gdy sie budze wnerwiam sie, ze to tylko sen...;P

ocenił(a) serial na 10
Sachi

to przykre.......................................

Sachi

Hej bidulko, a może byś nie czekała aż łaskawie tv puści kolejną serię, tylko sama byś ją sobie zassała z torrenta?

Vimes

4 sezon jest naprawde fajny, lepszy niz 3, to taki powiew "swoezosci". nowe srodowisko (buffy idzie na studia), fajna muzyka. Miodzio:D

ocenił(a) serial na 10
papusiak

4 sezon jest beznadziejny z wyjatkiem moze 2,3 odcinków, jest najgorszy ze wszystkich sezonów

Lady_Rita

Wg mnie najgorszy nie jest (na to niechlubne miano zasługuje moim zdaniem sezon trzeci) - Generalnie pierwsza połowa czwartego sezonu b.mi się podoba - Buffy na studiach, w nowym otoczeniu, poza tym odcinki takie jak np. "Beer Bad", "Something Blue", "Hush" są genialne :D

ocenił(a) serial na 10
missi__

beer bad jest jednym z najgorszych moim zdaniem. Co prawda sezon 4 uznam za najgorszy, ale niektóre jego odcinki sa jednymi z najlepszych jak Hush, czy tez 2 ostanie w serri, nie pamietam ich tytułów ale chodzi mi o ostateczną rozgrywkę z Adamem (to pzredoostatni odcinek) i odcinekz pierwszą pogromczynią, a Restless przypomniało mi się. Jednakże takie odcinki jak kilka pierwszych czy tez wspominany Beer Bad albo Where the wild things are woałja o pomste do nieba

Lady_Rita

mnie sie podoba, chociaz wielkim minusem sezonu jest riley(nie trawie goscia)i ta cala inicjatywa. Ale Spike wynagradza mi kazda nieprzyjemnosc ogladania tego typka-niby-komandosa.