Słyszeliście coś może o tym, że ma powstać kolejna seria?? Przeczytałam na jakiejś stronce, że Joss zdecydował się na nakręcenie kolejnej serii! Miałaby w niej wystąpić ta sama ekipa co w poprzednich częściach.
niom ja slyszalam o tym ale jednoczesnie chodza sluchy ze niewiadomo czy Sarah wystapi.Joss ja ciagle namawia i mam nadzieje ze sie zgodzi:) serial bez niej bylby beznadziejny :s ale wierze w jego dar przekonywania :D
Chodzą takie słuchy juz od 3 lat ale teraz to wydaje się być bardziej realne niż wcześniej. Jest już scenariusz do 8 serii z tego co czytałam rzecz miałaby rozgrywac się w Cleveland gdzie znajdują się drugie Piekielne Usta. Potencjalne, które uzyskały moc pogromczyń maja ja stracić ale nie wiem na jakiej zasadzie bo czytałam to po angielsku do konca nie zrozumiałam tego kawałka. Podobno Whedon ma tez usmiercić Faith, ale to nic pewnego.
Powstanie 8 serii jest prawdopodobne bo wiekszość aktorów nie ma zajęcia teraz i chetnie powrócą do serialu. Na pewno nie zobaczymy Anthonego Heada, który gra obecnie w serialu Ripper. David Boreanaz i james Masters zadeklarowali się juz ale nie wiadomo co z Sarah Gellar. Byłoby do bani gdyby jakas inna aktorka grała Buffy nei jestem pewna czy chciałabym to oglądać wtedy
mam nadzieje, że Sarah M.G. się zgodzi bo jeżeli nie to nie mają po co robić 8 sezonu. Ja osobiście nie chciałabym oglądać "Buffy..." bez Gellar.
Skad macie te informacje? Ja czytalam wywiad Whedonem i wypowiadal sie ze nie ma funduszy na nakrenie 8 sezonu, dlatego powstal komiks, ktory pod koniec marca bedzie mozna kupic w stanach.
własnie nikt nic nie wie tak naprawde kazdy cos gdzies czytał nie ma zadnych oficjalnych informacji
o komiskie to na bank sek w tym ze nie wiadomo co z serialem. Moim zdaniem nie ma co robic sobie nadziei ja czytałam wyopowiedź Sary z listopada 2006 ze już nigdy nie zagra w serialu było to nie dawno wiec nie ma sie co łudzic
a ty kolejna z tych co mysli że Buffy konczy sie smiercią głownej bohaterki w 5 sezonie? no to sie grubo mylisz
Tse tse tse... Sara285, Omnibusie, Buffy NIE umiera w 7 serii, tak dla Twojej wiadomości. Ha, powiem więcej - nowe życie rozpoczyna! Obejrzyj sobie uważniej, zanim zaczniesz rzucać "idiotkami" w stronę innych. Pozdrawiam serdecznie. =:
Właśnie! Bez obrażania proszę! A to nie jest tak, że Buff żyje i w końcówce ostatnego odcinka razem z ekipą stoi i patrzy na wielką dziurę, jaka pozostała po miasteczku?? A może coś pomyliłam... pozdrowienia :*
sama jestes idiotką
nie oglądałs nie wiesz nie odzywaj sie Buffy zmarła w 5 sezonie a 7 konczy sie pozytywnie Buffy i gang zdołali przetrwac bitwe z Pierwszym
a ty idx złapac ogłady i kultury
Monia ma rację. Zamiast kłopotać sie stworzeniem nowego sezonu w TV, Whedon zrobił sezonie 8 w formie komisku. Można już nawet znaleźć w sieci jego fragmenty.
Takze o kolejnych odc serialu mozemy pomarzyc, ale bedzie komiks zawsze cos :) mozna juz go zamowic, w stanach oczywiscie...
można go juz pobrac z sieci...
choc oczywiscie nie to samo ale zawsze tansza metoda