Od 20 XI 3 sezon Buffy codziennie oprócz sobót i niedziel o godz. 13 :) Ciekawe tylko czy puszczą dalsze sezony czy znowu puszczą tylko 3 i koniec :)
to super tylko niech puszczą wszystkie a nie jak zawsze pierwsze te starożytne sezony czyli 1996-1997 chciałbym wreszcie zobaczyć te z lat 1998-2003 ale myślę że tak będzie w końcu sabrina nastoletnia czarownica puszczana jest na okrągło wszystkie sezony.
nie zaczynają od początku tylko od 3 sezonu i mam nadzieję że na tym nie skończą :) tak, była Buffy na POlsacie swego czasu ;)
A Kiedyś puszczali ten serial na Polsacie ? Ciekawie bedzie zobaczyć Davida nie tylko w odsłonie agenta FBI ;)
A tak w ogóle to będą też powtórki codziennie o 8:00 odcinków z dni wcześniejszych:) Przynajmniej raz jestem zadowolona z popołudniowych zajęć:)
Dostałam odpowiedz od Polsatu że po emisji 3 sezonu wyemitują napewno 4 sezon :) a co do reszty to nie są w stanie powiedzieć :)
Oczywiście. Godzina trzynasta. Fajnie, że najwcześniej kończę lekcje o 13:30, a zanim wrócę do domu, jest już po 14.
Znam to ;/ Ja kończę lekcję raz w tygodniu koło 14, a tak to 15.
Na szczęście mam taki przedpotopowy przedmiot, video się nazywa i już kilka
razy uratował mi skórę. Nastawiam czas i sobie idę do szkoły ;)
A poza tym, to uważam, że godzinę nietrafiona.
I mogliby zacząć emisję od pierwszego odcinka, bo nie znam nikogo wśród
moich rówieśników, kto by się Buffy interesował. I - gdyby nie godzina -
mogliby się wciągnąć.
nie zaczynają od początku bo już za dużo razy była Buffy od 1 sezonu do 3 włącznie :)
A wcale że nie, bo raz puścili 3x01 Anne. :P To było zaraz po emisji 2 sezonu, tyle że prawie 6 lat temu. ^^
ja widziałam wszystkie 7 sezonów ale chętnie zobaczę chociaż ten 4 sezon który puszczą z lektorem;)
Owszem, sezony 1 i 2 były puszczane kilka razy, ale było to tak dawno, że mogliby przypomnieć. Sezon trzeci raz, na TV4, jedynie pierwszy odcinek dwa razy. Przynajmniej tak mi się wydaje.^^
Też mam wszystkie sezony, jednak nie oglądałam wszystkich odcinków. Zatrzymałam się po 6x17, Normal Again - dalej nie mogę przebrnąć, bo z każdym odcinkiem mam coraz większego doła, iż koniec tak szybko się zbliża. ; ) (wiem, wiem, jestem "inna". Ostatni odcinek oglądałam kilka razy już dawno, jednak zawsze miałam tę świadomość, że jest jeszcze tyle nieobejrzanych odcinków. Teraz, gdy lecę ze wszystkimi odcinkami po kolei... ; )).
Czwarty sezon z chęcią bym jednak obejrzała z polskim lektorem - chciałabym zobaczyć, jak sobie poradzi (chociaż i tak nie mogę się doczekać Once More With Feeling w polskiej TV!).
Zostaje jednak tylko nadzieja, iż może zmienia godzinę puszczania... Albo chociaż powtórki będą wcześniej puszczać. ; )
Napisałam maila do Polsatu w sprawie przesunięcia godziny, napisali jedynie, że prośbę przekażą dalej. Może gdyby wiecej osób napisało do nich w tej sprawie... Odniosłoby to jakiś skutek?
Przypuszczam że odcinek Once More With Feeling byłby z napisami w Tv :) bez sensu żeby lektor tłumaczył piosenki :)
Też myślałam o tym, żeby do nich napisać, bo mimo że mam wszystkie sezony, to i tak fajnie byłoby po tylu latach w końcu obejrzeć Buffy w polskiej tv. ;) Ale może skoro zobaczą, że BtVS pewnie będzie miała słabą oglądalność o ustalonej przez nich godzinie, to może sami przesuną emisję, bo w końcu pewnie wykupienie praw do 4 sezonu bardzo tanie nie było. A co do dalszych sezonów, to patrząc na to, z jakim opóźnieniem są u nas puszczane dalsze odcinki, to baaardzo wątpię, żeby je szybko kupili.
A trzeci sezon był puszczany 2 razy na TV4. :P ^^ A Polsat kiedyś puścił tylko pierwszy odcinek. ;)
Do tych osób, które pozbyły się takiego urządzenia jak wideo (po jakiego grzyba to zrobiłyście?!), powtórki lecą o 8 rano, więc jeśli macie do szkoły na 9:00 czy 10:00, to spokojnie możecie sobie obejrzeć. I skończcie narzekać! Należy się cieszyć, że w ogóle puścili :P
Trzeba najpierw mieć na tą dziewiątą czy dziesiątą. ; ) W moim przypadku to niestety niemożliwe. ; )