"Joss Whedon jest znany z planowania wątków z dużym wyprzedzeniem. Np. postać Dawn (Michelle Trachtenberg) została wprowadzona do serialu w 5 sezonie, ale zapowiedź jej przybycia można odnaleźć już w 3 sezonie." Jest dodana taka ciekawostka... Jeśli wiecie to powiedzcie w jakich odcinkach i momentach jestzapowiedź przybycia DAWN do Buffy?
w 3 sezonie? W sumie nie przykulo to mojej uwagi, moze jakbym jeszcze raz ogladnela to bym wylapala :) Jak ktos wie to niech napisze... ciekawe
Przejrzałam jeszcze raz odcinki 3 serii i dalej nie mogę nic o tym znaleźć... Może ktoś inny coś zauważył?
W 3 sezonie???
W 4 sezonie miałam wrażenie,oglądając jeden odcinek że to zapowiedź Dawn...może zaszła jakaś pomyłka i sezony się pokićkały ;p
W trzecim sezonie na pewno nie ma zapowiedzi Dawn, zresztą, sam Whedon wtedy nie wiedział, że taka postać sie w ogóle pojawi. Pozdrawiam:-)
Do Drusilla the Bloody: Gdzie widziałąś zapowiedź Dawn w 4 sezonie? :) Ja nie mogę znaleźć :/
gosia_0 zapowiedź Dawn (według mnie) jest w 15 odcinku jak Faith szykuje łóżko z Buffy:
00:00:25:-Chciałabym zostać, ale...|-Nie, musisz iść.
00:00:29:-To tylko...|-Mała siostrzyczka przyjeżdża. Wiem.
00:00:34:Tyle trzeba zrobić|zanim tu dotrze.
(kopiowane z napisów)
Nie zwróciłam na to uwagi... Muszę jeszcze raz wszystko dokładnie przejrzeć... Dzięki :*
Ja oglądałam wersję z niemieckim dubbingiem i nic tam o siostrzyczce nie było w tym śnie. Trzeba sprawdzić angielską wersję.