PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Powiedzcie

ocenił(a) serial na 10

"Joss Whedon jest znany z planowania wątków z dużym wyprzedzeniem. Np. postać Dawn (Michelle Trachtenberg) została wprowadzona do serialu w 5 sezonie, ale zapowiedź jej przybycia można odnaleźć już w 3 sezonie." Jest dodana taka ciekawostka... Jeśli wiecie to powiedzcie w jakich odcinkach i momentach jestzapowiedź przybycia DAWN do Buffy?

ocenił(a) serial na 10
Arigaato

w 3 sezonie? W sumie nie przykulo to mojej uwagi, moze jakbym jeszcze raz ogladnela to bym wylapala :) Jak ktos wie to niech napisze... ciekawe

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Przejrzałam jeszcze raz odcinki 3 serii i dalej nie mogę nic o tym znaleźć... Może ktoś inny coś zauważył?

ocenił(a) serial na 10
Arigaato

Jak narazie cisza... hmm ciekawe

ocenił(a) serial na 10
Arigaato

oglądałam 3 razy i pierwsze słysze... nic nie zauważyłam o Dawn ;P

ocenił(a) serial na 9
Arigaato

W 3 sezonie???
W 4 sezonie miałam wrażenie,oglądając jeden odcinek że to zapowiedź Dawn...może zaszła jakaś pomyłka i sezony się pokićkały ;p

Arigaato

W trzecim sezonie na pewno nie ma zapowiedzi Dawn, zresztą, sam Whedon wtedy nie wiedział, że taka postać sie w ogóle pojawi. Pozdrawiam:-)

ocenił(a) serial na 10
Binula

Do Drusilla the Bloody: Gdzie widziałąś zapowiedź Dawn w 4 sezonie? :) Ja nie mogę znaleźć :/

ocenił(a) serial na 9
Arigaato

gosia_0 zapowiedź Dawn (według mnie) jest w 15 odcinku jak Faith szykuje łóżko z Buffy:
00:00:25:-Chciałabym zostać, ale...|-Nie, musisz iść.
00:00:29:-To tylko...|-Mała siostrzyczka przyjeżdża. Wiem.
00:00:34:Tyle trzeba zrobić|zanim tu dotrze.

(kopiowane z napisów)

ocenił(a) serial na 10
Drusilla_the_Bloody

Nie zwróciłam na to uwagi... Muszę jeszcze raz wszystko dokładnie przejrzeć... Dzięki :*

Drusilla_the_Bloody

Ja oglądałam wersję z niemieckim dubbingiem i nic tam o siostrzyczce nie było w tym śnie. Trzeba sprawdzić angielską wersję.

Drusilla_the_Bloody

Mówisz o odcinku Consequences?

ocenił(a) serial na 10
Binula

Na pewno bylo, ja pamietam:)

Monia_41

A o jakim odcinku mówicie, podajcie tytuł.

ocenił(a) serial na 9
Binula

Chodzi tu o odcinek 4x15 ,,This Year’s Girl"