PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Poczytalam wasze wypowiedzi na forum i juz wiem skad sciagnac sezon 6 i 7 ale pojawil sie kolejny 'problem' - nie umiem tego sciagnac :) Albo jestem mega ciemna albo jestem niewyspana ale ja nie czaje o co tam chodzi.Prosze o pomoc.Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
cornflake_girl_2

a jaki jest problem? w sumie to nie jest forum na temat 'jak sciagac nielegalnie filmy za pomoca roznych programow', wiec instruktaż w tym kierunku, jesli juz, to powinien znalezc sie na plaszczyznie np. prywatnej. proponuje adres e-mail lub cos tam innego elektronicznego zostawic w takiej sytuacji.

Szeriff

NIe bylo tematu ale dziekuje za wpis, ze ktokolwiek mi odpowiedzial.Pozdrawiam serdecznie !

ocenił(a) serial na 10
Szeriff

wygadanyś, ale koleżance toś nie pomógł, ulzyło ci już jak sie publicznie popisałeś?

ocenił(a) serial na 10
Lady_Rita

jakby ktos nie chcial pomoc to by nie wykazal żadnego zainteresowania. a tej małej rzeczy, którą ono jest chyba nie możesz mi odmówić.. Koleżanka nie napisała w czym problem, więc ciekawe jak można pomóc w takiej sytuacji? zresztą zwracam uwage na pierwsze zdanie 'a w czym jest problem?'. Nie lubie złośliwości, ale nie mogę sobie odmówić, kiedy ich obiektem ma być ktoś kto ewidentnie się nią posługuje naginając do tego celu fakty.

Szeriff

Hej. Nic sie nie stalo, a "kolezanka " dala sobie rade :) Pozdrawiam Wszystkich.

ocenił(a) serial na 10
cornflake_girl_2

hmn..to fajnie. ja przepraszam jesli kogos urazila moja wypowiedź. pozdrawiam 'kolezanke' :) i wszystkich.