Poczytalam wasze wypowiedzi na forum i juz wiem skad sciagnac sezon 6 i 7 ale pojawil sie kolejny 'problem' - nie umiem tego sciagnac :) Albo jestem mega ciemna albo jestem niewyspana ale ja nie czaje o co tam chodzi.Prosze o pomoc.Pozdrawiam :)
a jaki jest problem? w sumie to nie jest forum na temat 'jak sciagac nielegalnie filmy za pomoca roznych programow', wiec instruktaż w tym kierunku, jesli juz, to powinien znalezc sie na plaszczyznie np. prywatnej. proponuje adres e-mail lub cos tam innego elektronicznego zostawic w takiej sytuacji.
wygadanyś, ale koleżance toś nie pomógł, ulzyło ci już jak sie publicznie popisałeś?
jakby ktos nie chcial pomoc to by nie wykazal żadnego zainteresowania. a tej małej rzeczy, którą ono jest chyba nie możesz mi odmówić.. Koleżanka nie napisała w czym problem, więc ciekawe jak można pomóc w takiej sytuacji? zresztą zwracam uwage na pierwsze zdanie 'a w czym jest problem?'. Nie lubie złośliwości, ale nie mogę sobie odmówić, kiedy ich obiektem ma być ktoś kto ewidentnie się nią posługuje naginając do tego celu fakty.