PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

W odcinku, w którym pojawia się Faith i zamienia się ciałem z Buffy jest taki motyw,że Willow i Tara chcą się dowiedzieć co się stało i stosują jakieś zaklęcie. W tym czasie Buffy aka Faith śpi z Riley'em, nagle odskakuje od niego i mówi od rzeczy. O co w tej scenie chodzi? Jeżeli ktoś to pojął, byłabym wdzieczna za jakąś trafną analizę;-)

ocenił(a) serial na 10
Binula

Jest to 16 odcinek 4 sezonu pt. "Who Are You"

ocenił(a) serial na 7
Binula

Riley powiedział do Buffy(Faith) ;kocham cię. wydaje mi się że to był w pewnym sensie szok dla Faith,ona całe życie musiała o wszystko walczyć,jej związki były dosyć powierzchowne i z pewnością nikt nigdy z uczuciem nie powiedział że ją kocha,poza tym na początku jak przyszła do niego chciała się dosyć luzno zabawić,ale Riley nie chciał się bawić według jej zasad,był w stosunku do niej delikatny i uczuciowy,myślę że to wszystko trochę wytrąciło ją z równowagi,dlatego tak zareagowała.
ja tak mniej więcej odbieram tą scenę
poza tym na końcu tego odcinka jest taki motyw że Riley mówi że miała swoją zabawę a Buffy:tak,zabawę i jest pokazana Faith w pociągu,ta właśnie scena kojarzymi się z tą którą opisałam,moim zdaniem w tym odcinku najbardziej pokazana jest samotność Faith