PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Hejka mam pytanie weszłam na http://pl.youtube.com/watch?v=0l-sho30tkw&feature=related i patrze a tu spike jak jeszcze nie był wampirem w jakim sezonie i odcinku to bedzie? a i jeszcze jedno pyt to wiec to jednak horror ale co było dla was najstraszniejsze w serialu? pozrdawiam

ocenił(a) serial na 9
scarlet_4

w 7 odcinku 5 sezonu "Fool for Love ":) to było tylko przypomnienie jak nie był jeszczempirem :) opowiadał Buffy swoją historię od momentu jak byl czlowikiem, stal sie wampirem i jak zabił 2 pogromczynie :)

sarah496

A w którym odcinku dochodzi spike? no i nadal sie pytam co dla was było najstraszniejszgo w filmie?

scarlet_4

A i jeszcze jedną czy w 7 sezonie spika i buffy bedzie coś łączyć jeszcze?

ocenił(a) serial na 10
scarlet_4

Tak, w zasadzie beda ze soba do konca. W ostatnim odc do Sunnydale przyjedzie Angel, ale to raczej nie naruszy relacji Spike'a i Buff, az do konca, ale nie chce zdradzac dokladnie zakonczenia, chyba, ze chcesz?

ocenił(a) serial na 9
scarlet_4

na stałe praktycznie w 4 sezonie 2 lub 3 odcinek :)

sarah496

Ahas ale kiedy spike i buffy spotkali sie pierwszy raz i w jakim odcinku buffy zabila angela

ocenił(a) serial na 10
scarlet_4

Spike pojawil sie w serialu w 3 odc 2 sezonu, a Buff zabila Angel'a w ostatnim odc 2 sezonu.

Monia_41

Heja właśnie obejżałam pierwszy odc. pierwszego sezonu i jestem pod wrażeniem :)

ocenił(a) serial na 10
scarlet_4

Fajnie:) zanosi sie, ze bedziemy miec nowa forumowiczke, bo niestety tu cicho troche. Mysle, ze z odcinka na odcinek coraz bardziej polubisz Buffy, wciaga strasznie:) tak samo Angel. Uwielbiam te seriale:D

ocenił(a) serial na 9
Monia_41

własciwie Angel nie umarł tylko trafił do piekielnego wymiaru .. powraca gdy Buffy w miejsvu gdzie go zabija kładzie pierścionek od niego :)

sarah496

Heja mam jeszcze jedno pytanie czy spike coś łączyło z Faint tą trzecią pogromczyni?

ocenił(a) serial na 10
scarlet_4

Nie, spike'a nic nie laczylo z Faith, a ona jest w zasadzie druga pogromczynia powolana po zabiciu Kendry. A po 7 sezonie zobaczysz, ze Faith bedzie juz jedna z wielu pogromczyn, bo troche ich bedzie ;p
A co do Angel'a on jest niezniszczalny :D ;p

Monia_41

Ej waszym zdaniem Drusilla nie jest chora psychicznie lub szalona? ja myśle że tak ;/ a w jakim sezonie była walka buffy z drusillo jeśli wogule była jakaś walka

ocenił(a) serial na 10
scarlet_4

Jak dla mnie Dru juz taka jest taka jej natura i urok zarazem. Duzo bardziej szalona jest w Aniele Ciemnosci ;p