PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

SEZONY

ocenił(a) serial na 9

niech mi to ktos wytlumaczy jak to jest z tymi sezonami bo sie pogubilem:d ..czy byly ostatnie sezony puszczane w tv jesli tak to jak sie one skonczyly i oczym opowiadaly?

ocenił(a) serial na 10
bodzio2701

W Polsce były trzy sezony, teraz będzie czwarty. Są jeszcze trzy, lecz nie wiadomo, kiedy będą emitowane. Radzę obejrzeć, niż słuchać opowiadania innych, jednak jeśli nadal chcesz, to napisz. ; )

ocenił(a) serial na 9
Slayerka

Ahaa no chce ale co chce:D chcialbym tak je zobaczyc...:) czyli teraz leci czwarty i sie skonczy tym ze ten burmistrz czy jak mu tam:D bedzie mail duząą wladze i zamieni sie w potwora i bedzie sial postrach na na koncu roku szkolnego..chyba dobrze pisze

bodzio2701

cała fabuła się zgadza, oprócz tego, że to jest 3 sezon, a nie 4 :D polecam ściągnać sobie wszystkie sezony i na spokojnie w domu oglądnąć, bo wątpie, żeby puscili wszystkie sezony do 7 wlacznie na Polsacie :D

ocenił(a) serial na 9
myszyszuniaa

Ale to co ja pisalem to bylo juz koniec, dalej nie koajze hehe albo sie myle. Ja tez watpie czy pokaza w TV dalsze czesci wiec moze jakas kolezanka stresci mi ladnie kolejne serie :) bede wdzieczny

ocenił(a) serial na 9
bodzio2701

za dużo by pisać :) tu masz streszczenia sezonów http://www.buffy.fora.pl/buffy-the-vampire-slayer,1/streszczenia-sezonow,1230.ht ml

ocenił(a) serial na 9
sarah496

jestem wdzięczny za wszystkie wypowiedzi i za streszczenia sezonów :) Pozdrawiam urocze panie

myszyszuniaa

Zdziwisz się ale Polsat jednak pokaże ostatnie trzy części zwłaszcza że w środę 23 grudnia o 13 startuje 4. sezon więc podejrzewam że puszczą wszystkie sezony zwłaszcza że ostatnio w polskiej telewizji następuje emisja załegłych serii wielu seriali. Np. Córki Mcloeda na TVP2 czy JAG na TVN7.

ocenił(a) serial na 9
radziecka84

Ja do nich pisałam to odpisali że na pewno puszczą 4 sezon a co do reszty to nie są w stanie powiedzieć ... ja raz oglądałam wszystkie 7 teraz sobie odświeżam i jestem na etapie 8 odcinka 6 sezonu :)

sarah496

jak wiecie leci juz 3 sezon na polsacie o 13 ten sezon leci juz poraz kolejny a nastepnych to watpie by pokazali !

ocenił(a) serial na 9
lola1993_2

4 sezon puszczą na pewno :) 1 odcinek 4 sezonu 23 grudnia ... a co do reszty to nie wiedzą :)

sarah496

a skad wiesz ze puszcza ???? :)) na ktorym bedzie lecial ten 4 ??:)

ocenił(a) serial na 9
lola1993_2

pisałam już kilka razy że Polsat mi odpisał że 4 sezon puszczą .. 1 odcinek 4 sezonu odcinek będzie 23 grudnia ;) no na Polsacie rzecz jasna będzie leciał :)