PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

TYTUŁ

ocenił(a) serial na 10

Jaki tytu nosił odcinek, w którym Buffy zostałą wskszeszona prze WILLOW? I gdzie mogę go znaleść??

ocenił(a) serial na 9
Kara_5

odcinek nosi tytuł Bargaining i jest to pierwszy odcinek 6 sezonu, a znaleść go możesz wpisujac Buffy 6x01 w jakimkolwiek programie przeznaczonym to ściagania i dzielenia się plikami (Edonkey, Bitcomet - ten jest do torrentów i podejrzewam, ze każdy inny;P ja np swoje odcinki Buffy ściągałam z KAzZy, ale to było dawno dawno;]), ściagnij sobie od razu drugi odcinek sezonu, bo całe Bargaining składa się z dwóch części

ocenił(a) serial na 10
Kara_5

Ja ściągałem z rapidshare i było o wiele szybciej niż z emule, dwa odcink są połączone w jeden, wypas, linki można znaleść na forum o buffy np buffy.fora.pl .

pufek_1986

To ja jeszcze dodam, że w razie gdybys nie wiedziała jak sciągnąc Buffy z netu, zapraszam tutaj:
http://buffy-fanart.blog.onet.pl/2,ID125480417,index.html [buffy-fanart.blog.onet....]
- znajdziesz tu poradnik pod tytułem "Buffy - skąd i JAK ściągać?" napisany przeze mnie :D pozdrawiam i zapraszam :)

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

Mógłby mi dać ktoś krótka instrukcję obsługi to tego całego RapidShare?
Prosze o pomoc

ocenił(a) serial na 10
Kara_5

Najpierw musisz mieć linki do odcinków Buffy na rapidshare, znajdziesz je na forach, potem wpisujesz, pojawia Ci się stronka, klikasz na free na tej stronce i czekasz, aż zeger się wyzeruje, wpisujesz kod, zatwierdzasz i pojawia Ci się spakowany odcinek, zapisujesz na dysku i zaczyna Ci ściągać.

ocenił(a) serial na 10
pufek_1986

Wszystko już wiem, tylko zastanawia mnie jedna rzecz : JAKI KOD? I GDZIE GO ZNAJDĘ?

ocenił(a) serial na 10
Kara_5

Oki dzięx, już wiem wszystko!1 Dzięx wszystkim za pomoc

Kara_5

Ja tam wolałam poczekac troszkę dłużej i ściagnac wszystko za pomoca emule - jakosc jest duuuużo lepsza a na to zwracam ogromną uwagę ;)

ocenił(a) serial na 10
missi__

Na rapidzie jakość jest niczego sobie bo avi, czyli najlepsza, ale są gusta i guściki:)))