Hehe Xander w s3e20 bądź 21 Mówi:
"To że facet patrzy się kobiecie na piersi, oznacza tylko to, że ma otwarte oczy..." Buhahaha(TRUE :):):):):))
słaby gosciu słabe txty...
najlepsze txty sa Spike, Cordelii i Anyi no i samej Buffy:D
to podaj lepsze :) Nie mówię że Xander ma najlepsze tylko ten mnie w szczególności rozbawił...
nie pamietamd okąłdnie bo dawno nie oglądałam Buffy wiec byc moze teraz cos pokręce, za co z góry pzrepraszam. Najbardziej utkwił miw głowie odcinek 2 seoznu , w którym Angelus rysował spiąca Buffy i jej mame, a później podrzucał jej te rysunki. Komentarz Kordelii był mniej wiecej taki:
Czemu on podrzuca jej te rysunki zamist od razu wyrwac jej serce i skręcić kark?
pamietam też ze w 3 sezonie Kordelia wygłosiła tyrrade na tenmat dyrektora Snydera w którym nazwała go faszystowskim strusiem emu czy cos takiego:D inne jakie pamietam:
Buffy do Władcy: Może jestem martwa, ale wciąż ładna, czego nie można powiedzieć o tobie; ta sama scena Buffy do Władcy: Masz coś między zębami
Giles: Czemu ktoś chciałby zabic Cordelię? Willow: Bo ją spotkał?
Cordelia do Willow: Kto dał ci prawo by egzystować (fajnie Willow jej się "odwdzięczyła")
Wszystko, co powiedziała Anya: o sexie, pieniądzach i kapitaliźmie:D:D
Jane Calender do Cordelii: Rzeczywiście w chwili gdy wampiry chcą poderżnąć ci gardło najstraszniejsze sa plamy na ubraniach
Buffy: Kocham Cię Spike: Nie kochasz, ale dzieki że to powiedziałaś
i wiele, wiele innych, których nie pamietam dokładnie:)
niezly byl tekst buffy jak spike jej wyznal milosc:"jedyną szansę miałeś ze mną gdy bylam nieprzytomna
dobre jeszcze bylo w odc. 5 serii kiedy spike zrobil sobie robota na podobienstwo buffy
buffy do gangu:"nie mogliscie odroznic mnie od robota?!"