PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Wie ktoś dlaczego w 6 sezonie było tak mało Tonyego Head? Czy to przez to, że pracował nad innym projektem czy może scenarzyści tak wymyślili?

ocenił(a) serial na 10

Czytałam gdzieś że zrezygnował z gry w serialu bo bardzo tęsknił za rodzina , ktora była w Anglii.

użytkownik usunięty
hartfield

a ja tęskniłam za nim jak go nie było! Ale trzeba przyznać, wejście miał świetne

Mi również go strasznie brakowało. Giles to jedna z moich ulubionych postaci, bez niego to już nie było to samo.

ocenił(a) serial na 8
beksi

Czyli w 7 serii będzie już spowrotem regularną postacią?Dziś obejrzałam finał 6 serii i faktycznie, strasznie się ucieszyłam jak Giles wrócił, bez niego gang nie był taki sam;)

użytkownik usunięty
_malena_

no nie całkiem, nie wiem czy oglądałaś już siódmy sezon, jeśli nie to powiem, że tak, będzie, dłużej, ale nie w każdym epizodzie:D
jeśli oglądałaś SPOILER
na początku nie, wróci tylko Willow, a Giles będzie szukał potencjalnych, nawet będziemy myśleć, że nie żyje, ale wszystko dobrze się skończy

ocenił(a) serial na 9

Nie śledziłem jego życia prywatnego, ale uważam, że to był przemyślany (i słuszny) manewr scenarzystów.Giles od początku był jednym z głównych bohaterów i jego nieobecność wprowadzała pewien zamierzony niedosyt. No i scena jego powrotu to po prostu klasyka! :)

użytkownik usunięty
Hunter_THE_Watcher

dla takiego wejścia mogłam czekać:D Niezapomniane: I'd like to test that theory