PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

puszczaja takie g**** jak jezioro........ (maja wszystkie serie :/) a buffy jesli juz to puszcza 2 sezony co 2-3 lata i czy oni nie widza ze btvs mialaby wieksza ogladalnosc niz takie puszczone poraz 10 jezioro..... czy oni sie nacpali - chyba maja 3 sezon bo puscili kiedys 1 odc wiec nie moga puscic calego (3 jest (razem z 6) najlepszym sezonem ) i nic nie pomaga ani zadne petycje ani zadne emaile , to chyba logiczne ze btvs nie jest u nas za bardzo popularne jesli puscili tylko 2 serie !!! jakby puslili caly serial wzrosla by ogladalnosc . no i co fani serialu maja zrobic jak nic nie pomaga czekac cierpliwie az laskawa tv pusci buffy z powrotem (jesli juz to puszcza 1,2 serie) , zaczynam myslec ze polska jest naprawde zacofana - buffy zdobyla popularnosc na calym swiecie tylko w polsce jej nie puszczaja i co do jasnej cho**** mamy zrobic - starjk ?! zeby wkoncu puscili ten wspanialy serial !!!!!
i tak sie rozpowszechnia piractwo ludzie sciagaja btvs z neta bo polska tv oczywicie nie pusci buffy

POZDRO dla wytrwalych co maja nadzieje ze tv pusci buffy :)
moze tylko cierpliwosc sie tu przyda albo ... sciaganie z neta ;)

ocenił(a) serial na 10
Kathryn

Zgadzam sie w 100% Mogliby by to w końcu w całosci wyemitować!! Dwa ostatnie sezony zasysalam z neta, ale milo by bylo obejrzec 3,4 i 5 serie!!

Ann

szczerze powiedziawszy to tez sie zgadzam!!!! zawsze chcialam obejrzec wszystkie serie ale przez nasza najukochansza tv nie bylo mi to dane!!! Buffy jest extra!!!!!! szkoda ze inni nie potrafia tego docenic....:(

ocenił(a) serial na 10
Kathryn

nie martwcie sie kiedys puszcza cala buffy - za jakies 10 lat :D a potem beda powtarzac przez kolejnych 10 lat non-stop tak jak to jest u nas z innymi starymi serialami ;)
podpisujcie petycje - chociaz watpie czy to cos zdziala no ale zawsze.

lady_m4ry_J_

Hehe, no to jeszcze 3 lata - i jak mówisz - może puszczą wszystkie sezony "Buffy..." w tv :D a w sumie może już puścili? :) ja nie oglądałam "Buffy..." od dzieciństwa, kiedy miałam tv4 i wtedy coś tam oglądałam (jak leciały te 2 pierwsze sezony), bo pamiętam niektóre odcinki. A teraz postanowiłam trochę powspominać dawne lata i obejrzeć wszystko od początku w internecie i tak jak mówię, pamiętam niektóre odcinki z tych dwóch pierwszych sezonów, a z tych następnych to już nic kompletnie, nie mówiąc jakie wrażenie zrobiło na mnie to, jak Buffy gromi też wampiry na uniwersytecie, studiując :D myślałam, że już zawsze będzie liceum, biblioteka, Giles, Buffy, Willow i Xander, a tu coś całkiem innego i nowego ;) trochę tęsknię za tymi ''licealnymi'' odcinkami :D a już tak w ogóle to tęsknie do dzieciństwa, kiedy oglądałam ten serial!! :) wtedy jeszcze nie miałam komputera i nie mogłam, jak teraz, tyle się dowiadywać o tym serialu.