ogladalam ja tylko w 7 sezonie, niestety nie mogę ściagnac 3, a chetnie bym obejrzala ze wzgledu (nie tylko oczywiscie) na Faith, ktora moim zdaniem jest bardzo fajna, charakterystyczna postacią. Lubilam jeszcze żonę Xandera- Anyę
Faith była fajna tylko na początku 3 sezonu. Później jak ją przekabacili na złą stronę (mocy;) to zrobiła się beznadziejna. A Ania wg mnie jest dziwna (może dlatego że była demonem?).
To fakt, była dziwna, ale teksty miala fajne. Nie podobalo mi sie tylko jak przespala sie ze spikiem, ale w koncu to bylo cos w rodzaju zemsty na Xanderze
Ania się przespała ze Spikem??!!??!! Hm a to dopiero nowość. W takim razie jest jeszcze dziwniejsza niż myślałam. Głupia była zwłaszcza jej fobia na temat króliczków...
przespala sie z nim zaraz po tym jak Xander uciekł sprzed oltarza. I to jeszcze on to wszystko widzial! bo robili to w jakims ich sklepie, a tam byly kamery. W dodatku Spike w tym czasie romansowal z Buffy wiec i ona poczula sie dotknięta.
heh moja postac ;) najlepsza w kazdym etapie swojego zycia: od nowej czlonkini scooby gangu po zla do szpiku kosci morderczynie i zreforomowana dzieki angelowi grzesznice. jesli spodobala ci sie faith to koniecznie obejrzyj caly 3 sez. btvs i dwa odcinki 4 sez. - "this years girl" i "who are you?" no i koniecznie "five by five" i "sanctuary" z 1 sez. angela oraz 3 odcinki z 4 sez. angela :D no i zapraszam na forum, gdzie sie wiele dowiesz o tej postaci i nie tylko ;)
http://www.buffy.fora.pl [www.buffy.fora.pl]
heh moja postac ;) najlepsza w kazdym etapie swojego zycia: od nowej czlonkini scooby gangu po zla do szpiku kosci morderczynie i zreforomowana dzieki angelowi grzesznice. jesli spodobala ci sie faith to koniecznie obejrzyj caly 3 sez. btvs i dwa odcinki 4 sez. - "this years girl" i "who are you?" no i koniecznie "five by five" i "sanctuary" z 1 sez. angela oraz 3 odcinki z 4 sez. angela :D no i zapraszam na forum, gdzie sie wiele dowiesz o tej postaci i nie tylko ;)
http://www.buffy.fora.pl [www.buffy.fora.pl]