Serial leciał chyba w polsacie i nie pamiętam ile sezonów było, bo chciałabym sobie obejrzeć resztę. Ktoś pamięta?
Z tego co pamiętam to na polsacie puszczali do trzeciego sezonu, na sci fi channel możesz go obejrzeć całego :) choć nie polecam, bo lektor jest straszny, na iitv.i nfo znajdziesz odcinki z napisami :)
Na polsacie niecały rok temu był 4 sezon, o jakiejś okropnej porze (chyba 13), więc pewnie mało kto w ogóle zauważył.
Serio, pamiętam, że byłam chora i przez jakiś czas dzięki temu oglądałam. Oczywiście nie było żadnej reklamy ani nic.
w sumie to nie wyemitowali najlepszych sezonów, bo wszystko się rozkręca właśnie w 4 ;)) kurde ten serial nie miał ambitnej fabuły ale był cholernie wciągający !
Dopiero dowiedziałam się, że wgl leciał na polsacie. Ale i tak nie mogłabym oglądać - szkoła. Zastanawiam się czy warto zacząć go oglądać ale sama nie wiem. Nie oglądałam jeszcze seriali o wampirach ale wiem, że rówieśniczki sobie chwalą (mówię tu o pamiętnikach wampirów, których też nie oglądałam). Nie wiem czy serial jest na tyle dobry, by poświęcić mu czas... A co wy o nim sądzicie? Warto?
zdecydowanie warto, ponieważ serial rozwija się z sezonu na sezon i nawet ostatnie odcinki trzymają poziom i klimat całości, co jest bardzo trudne do osiągnięcia w długo emitowanych serialach...
Popieram przedmówce. A Pamiętników nie oglądalam, za to Buffy uwielbiam <3 może widac się kiczowaty, czy bez prawdziwej akcji, ale dla mnie to klasa wśród tego gatunku, ponieważ jeden z pierwszych i tak dobrych seriali. A trzeba mieć talent, i dobrze dobrana obsadę, aby utrzymać serial, nie zmieniając, a dokładając wątki przez 7 serii. Nie wiem, jak jest np. w Pamiętnikach, ale w Buffy, nawet w najbardziej dramatycznych, czy smutnych odcinkach, znajdzie się spora dawka humoru (przynajmniej jak dla mnie). A jakbyś była zainteresowana, mam wszystkie sezony z lektorem.