dlaczego ta głupia TV narobiła nam smaku na ten swrial a potem wyemitowała tylko dwa sezony! Ja chcę ciąg dalszy!!! Ale nic nie mogę zrobić... buuuu a tak chciałam zobaczyć jak przywracają Angela z piekła!!! Buuuuuuuuuuuuuuuu............. .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Można także spróbować z petycjami sama tam zaglądam, może jak by było dużo podpisów to by pusicili dalsze odcinki
hej ja też mam taki sam problem tylko teraz leciało na tv4 i jak ja już zaczełam oglągać to mnie tak wciągneło że nie moglam przestać i to jeszcze mnie wkurzyło że skończylo sie na odcinku z tym posągiem alkatla i kiedy wtrącila angela do piekła . teraz można sobie tylko pomarzyć żeby dali ten fajny serial od nowa . najlepiej by było żeby dali na tv4 od 1 sezonu do 7.a zamiast buffy dali jakąś durną ochrone absolutną. no teraz to mnie pogieło jak zobaczylam w telegazecie że już nie ma buffy .ale nie jest jeszcze tak żle może za rok jak nie bedą mieli co dać to jeszcze raz wyemitują mam nadzieją ze od 1 sezonu do ostatniego . a jak nie to dobrze by było od kogoś sobie skąbinować nawet na cd.ja też chcialabym zobaczyć ten odcinek no ale cóż .nie martw sie może jeszcze raz wyemitują na tv4 .pozdrowionka i buziaki papa.
zgadzam sie z wami. Ja pokochalam ten serial ale widzialam tylko 2 pierwsze sezony. o reszcie tylko czytalam opisy odcinkow. tez chce aby byl znowu emitowany. mozecie na mnie liczyc z petycja!!!
no przeciez mozna wszystkie odcinki sciagnac. polecam bo duzo zaskakujacych rzeczy sie dzieje pozniej :)))
np gdzie je mozna sciagnac. ja nie mam kazy ani innego tego typu programu do sciagania. mozna je sciagnac z jakiejs strony?
to co z ta petycja?
Serena: no raczej zeby sobie cos sciagnac to trzeba najpierw jakis program zainstalowac do sciagania :P polecam emule. duzo ludzi ma tam buffy i angela. stronka z ktorej mozna sciagnac mnostwo seriali to http://www.sharetv.net/index.php [www.sharetv.net/index.p ...] no ale i tak trzeba miec do tego zainstalowane emule lub edonkey. co do tv to nie ma co liczyc. oni wola zakupywac tysiace odcinkow "mody na sukces" albo polskie seriale. czasem od swieta puszcza jakis fajny serial zwykle nie do konca a potem powtarzaja te same odcinki po 10 razy. pragne zauwazyc ze z "buffy" pierwszy byl tvn i emitowal 2 pierwsze sezony od bodajze 1999 roku o ile dobrze pamietam. wtedy to jeszcze byl calkiem nowy serial. no a na tv4 to juz w ogole nie licze w tej chwili.
Taki jest problem z naszymi stacjami telewizyjnymi.Na palcach jednej ręki można policzyć seriale wyemitowane do końca(Z fantasy/science fiction to tyko Xeena , Herkules i pierwszy Star Trek).Jest to norma ,że puszczają jeden lub dwa sezony i koniec.Często związane jest to z tym że pierwszy sezon jest udostępniany po promocyjnej cenie a następne sezony są za drogie by je kupic.Bardzo czekałem by obejrzeć Star Trek Deep space nine lub voyager do końca .Ta sama sytuacja jest z Ziemia ostatnie starcie czy Buffy.Te dwa ostatnie serial to trochę inny problem -i zaraz wyjaśniam dlaczego.Swego czasu Ziemia ostatnie starcie leciała na Rtl 7 (teraz Tvn 7).Jakiś czas potem patrzę a 3 sezon Ziemi ostatnie starcie leciał na stacji Wizja jeden (już nieistniejącej).Wtedy to postanowiłem dowiedzieć się dlaczego emitują serię 3 a nie drugą.Zadzwoniłem i dowiedziałem się że nie mogą wyemitować serii drugiej bo kto inny wykupił prawa na Polskę (około miesiąca później pojawił się ten serial na polskiej dwójce).Podobna sytuacja
jest z Buffy .Sezon trzeci (o burmistrzu ) leciał na wizji jeden.Ja go widziałem ,ale wiem że wiele osób nie miało do nigo dostępu.Teraz pytanie jest kto ma prawa do wyświetlania 3 serii w Polsce i kto odkupi te prawa .Nie sądze by ktokolwiek zainteresował się dalszym emitowanie tego serialu (4...serii) bez wyemitowania trzeciej serii .Trzeba mieć tylko nadzieję że Tv 4 będzie konsekwętna i wypuści następne odcinki.Niestety inne stacje zamiast emitować kontynuacje lub nowe seriale lubują się w coraz to nowych beznadziejnych reality show i serialach brazylijskich
sciagalem na modemie wszystkie odcinki teraz mam je na plytkach podobal mi sie ten serial naprawde fajnie to wszystko ulozyli ;) pozdrawiam niestety gdybym mial czekac na polskie telewizje wyroslbym z tego ;)
no niestety ja nie moge sobie zainstalowac zadnego programu do sciagania filmow bo mam glupi program antywirusowy, ktory na to nie pozwala. a bardzo chcialabym zobaczyc wszystkie odcinki buffy bo kocham ten serial. i jestem naprawde wsciekla ze tv4 przetsalo go emitowac po 2 sezonie.
no to dzialajmy wszyscy z petycja :) tez bym chciala zobaczyc buffy w tv mimo ze widzialam na kompie, bo robilam napisy do wielu odcinkow buffy i chetnie porownalabym swoje tlumaczenie z telewizyjnym
czesc! prosze Cie powiedz mi z jakiej strony je sciagnales bo bardzo chcialbym obejrzec reszte odcinkow, blagam Cie odpisz moj e-mail to buczus1@op.pl