odrazu mowie iz jeszcze nie czytalem skrotow, czyli teraz bedzie ktory sezon 4? nowy. Nie lepiej puscic same nowe ! bo WĄTPIE w to iz kolejne sezony a maja ich sporo puszcza w TV, jesli tego nie zrobili juz dawno to teraz NIESTETY tymbardziej, pozdrawiam fanow Buffy
tak ... dziś był 1 odcinek 4 sezonu:) 4 sezon puszczą na pewno cały :) a resztę zobaczymy :)
to są nowe odcinki? i liczmy na kolejne sezonki 5 6 i siodmy ;) chociasz juz dawno powinni je pokazac
To fanmade. Masę takich na YouTube. Ale racja - sezonów jest 8. Tyle że ósmy to komiks napisany przez Jossa Whedona, jednak jest on oficjalną kontynuacją.
Nie masz za co przepraszać. ;) To tylko takie małe "sprostowanie" było. :P Zwłaszcza, ze autorka tego filmiku sama napisała, że to fanmade.
aż nie mogłem uwierzyć że doczekałem się 4 sezonu w polskiej tv oby na następne nie trzeba było znowu czekać parę lat
rozumie że jak coś dobrego to ma wiele sezonow bo Buffy jest dobre, ale to juz przesada:D Buffy ma 7 plus Ćień Anioła :) stanowczo za dużó moim zdaniem
jakiś czas temu mówiono że Buffy jako serial ma 7 sezonów .. komiksu nie uznali za 8 sezon tylko za oddzielny komiks :) to raczej fani pisali że to 8 sezon :)
Nie, to jest ósmy sezon, tyle że w wersji komiksowej. ;) I on jest za niego uznany i opowiada o losach Buffy i innych Pogromczyń po "Chosen". Nawet Joss tak o nim pisze na swojej stronie, kiedy zapowiada, że nowe party są w przedsprzedaży, bo jest to oficjalna kontynuacja serialu. Chociaż kiedyś się wypowiadał, że gdyby powstał film, to nie bazowałby na historii w niej zawartej.
Zapraszam wszystkich na mojego bloga o Buffy i Spike'u : http://buffy-spike.blog.onet.pl
nie wiem z którego tematu ktoś skomentował bloga, więc mam nadzieję, że nie obrazicie się jak odp zamieszczę na kilku;] Mam zamiar jeszcze dużo pisać, stosować inwersje czasowe itp:D Ale mam tyle obowiązków na głowie a teraz jeszcze wpadłam na tego bloga, że naprawdę nie mam czasu na informowanie o nowych notkach, więc wchodźcie po prostu z raz, dwa razy w tygodniu na http://buffy-spike.blog.onet.pl , a notka pewnie przynajmniej jedna będzie