PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37633}

Buffy: Postrach wampirów

Buffy the Vampire Slayer
1997 - 2003
6,8 27 tys. ocen
6,8 10 1 26505
8,5 12 krytyków
Buffy: Postrach wampirów
powrót do forum serialu Buffy: Postrach wampirów

Kiedyś sądziłam ,ze to głupota. No ale wtedy sama byłam głupia! To świetny serial :P! Nie oglądałam wszystkich odcinków ,ale wiele o nim czytam :)! Polecam wszystkim najlepszy serial wszechczasów "Buffy postrach wampirów" :)

ocenił(a) serial na 10
Zuz

o ty tez tutaj :)))
nawet nie wiedzialam ze kiedys uwazalas ten serial za glupote :)

lady_m4ry_J_

Wszędzie mnie pełno :D! No wiesz jak to leciało w polsce miałam 8 czy ileść tam lat! Myslałam ,ze Buffy czy Roswell to głupota :P...ludzie się zmieniają :D!

ocenił(a) serial na 10
Zuz

ja mialam 15 lat jak zaczelo leciec w 1998 roku na tvnie wiec serial dorosl razem ze mna :D wtedy to to byl super nowy serial. tvn sie zrzucil ;))) nie moge wyjsc z podziwu ze to wtedy emitowali. zaczynam zalowac ze nie napisalysmy tej petycji do tvnu. no ale zadna telewizja nie odpowiada na petycje :/
btvs mi sie spodobalo od pierwszego odcinka :) korzystalam wtedy z netu tylko na politechnice u znajomego (malo kto mial wtedy net w domu) i jak wynajdywalam informacje o btvs to bylam ogromnie szczesliwa - szczegolnie fotki Davida Boreanaza :) hehe wspomnienia

ocenił(a) serial na 8
lady_m4ry_J_

heja. ja ten serial tez kiedys uwazalam za beznadzieje. bo nie chcialo mi sie go ogladac. ale jak raz wreszcie obejrzalam, to pokochalam.

ocenił(a) serial na 8
Zuz

Ja oglądałem wszystkie odcinki pierwszych dwóch serii na Polsacie i TV4. Szkoda, że wyemitowali tylko jeden odcinek trzeciej serii. Buffy jest jednym z moich ulubionych seriali.