PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10083585}

Bunkier miliarderów

El refugio atómico
2025 -
5,8 1,0 tys. ocen
5,8 10 1 1027
Bunkier miliarderów
powrót do forum serialu Bunkier miliarderów

Serial pochłonęłam jednym tchem, a to naprawdę rzadko mi się zdarza. Już początek wciąga – wypadek, w którym ginie 19-letnia dziewczyna głównego bohatera, staje się punktem zwrotnym całej historii. To dramatyczne wydarzenie odmienia życie Maxa – z beztroskiego syna bogaczy staje się kimś, kto rozumie, że żeby przetrwać, trzeba walczyć. Zaraz po wyjściu z więzienia, ląduje w tajemniczym bunkrze. Cóż za chichot losu - trafić z jednego miejsca odosobnienia do drugiego... I to dopiero początek,a atomowy grzyb zmienia tutaj wiele.

Fabuła rozwija się wciągająco, pełna zwrotów akcji i mrocznych sekretów. Bohaterowie są tak różnorodni i wyraziści, że ich dialogi potrafią naprawdę zaskoczyć. Dawno nie widziałam tak patologicznych rodzin – powiązania, układy i tajemnice dosłownie się tutaj piętrzą. W pewnym momencie zaczęłam mocno współczuć Maxowi, który dorastał w tak toksycznym środowisku. Jednocześnie to właśnie on, dzięki swoim traumom, ma w sobie największą siłę i determinację, by wyrwać się z tego bagna. A jest ono nad wyraz grząskie.

To jeden z tych seriali, które nie tylko wciągają fabułą, ale też zostawiają po sobie refleksje. Mnie zaintrygował i bawiłam się przy nim świetnie. Czekam na sezon kolejny, bo jestem ciekawa, co będzie sie działo dalej.

PurpleAngel

Nie będzie 2 sezonu

ocenił(a) serial na 2
PurpleAngel

Puknij się w głowę