Mam takie pytanko czy ta telenowela się kiedyś kończy. Na filmwebie jest napisane że ma 150 odcinków, ale jest ich dużo więcej. Czy zawsze tak jest że po skończonej serii ( czyli po happy endzie) jest odrazu pokazana nowa para? I ile tych par było? Bo wydaje mi się że już kiedyś była pokazana postać Feliksa i jego wielkiej miłości. Nie oglądałam od początku tylko dopiero teraz zaczęłam i gdzie można zobaczyć poprzednie odcinki?
Najpierw tematem głównym była jak w opisie miłość Laury i Aleksandra,starszego syna właścicieli, potem Roberta i Miriam - Robert to młodszy syn, a Miriam była siostrzenicą drugiej żony właściciela i żoną Felixa. Jak się skończyło happy endem to głównymi bohaterami zostali Samia Obote/Gruber i doktor Gregor (bo ona była współwłaścicelką hotelu jak dostała spadek po ojcu). Teraz oni wyjechali to przyszedł czas na Felixa i zakochana w nim Emmę( Felix jest synem siostry właścicielki). Myślę że po nich przyjdzie czas na przyrodnią siostrę Felixa - Victorię i Simona Konopkę.
Z tego co widziałam na stronie oficjalnej Robert wróci z małym dzieckiem jego i Miriam i będzie nowa miłość z Eva której jeszcze nie ma.
Po historii Felixa i Emmy są odcinki, w których temat przewodnim jest miłość Lukasa Zastrowa i Sandry Ostermeyer. Potem będzie o Robercie, który po śmierci swojej żony Miriam (zmarła przy porodzie) znajdzie nową ukochaną - Evę Krendlinger. A co potem to się okaże...
a czy ktoś może mi napisać czemu w 6 sezonie pojawi się Robert? czy to znaczy, że rozwiedzie się z Miriam? a może ona umrze? I co to za para w kolejnym sezonie? ja ich nie kojarzę
Jeżeli chodzi o Roberta to odpowiedź znajdziesz w poprzednim wpisie. A co do następnej pary to Lukas jest synem Cosimy Zastrow, a właściwie Saalfeld, córki Ludwiga Saalfelda. Gdy się okazało, że Cosima ma wadę serca, zamieniono ją w szpitalu z Charlottą. Sandra natomiast, jak się okaże po pewnym czasie, jest córką Wernera Saalfelda. Nie chę na razie wczytywać się bardziej w dalszą fabułę.
Z tego co wyczytałem to Viktoria w 848 odcinku wyjedzie do Nowego Jorku, żeby zająć się promowaniem i wszystkim co jest związane z linią odzieżową Emmy.
Czytałem, że mają wziąć ślub. A nie lepiej pogmerać sobie trochę w necie? Znajdziesz prawie wszystko na temat serialu.