PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=320186}

Burza uczuć

Sturm der Liebe
2005 -
6,3 309  ocen
6,3 10 1 309
Burza uczuć
powrót do forum serialu Burza uczuć

Mam takie pytanko czy ta telenowela się kiedyś kończy. Na filmwebie jest napisane że ma 150 odcinków, ale jest ich dużo więcej. Czy zawsze tak jest że po skończonej serii ( czyli po happy endzie) jest odrazu pokazana nowa para? I ile tych par było? Bo wydaje mi się że już kiedyś była pokazana postać Feliksa i jego wielkiej miłości. Nie oglądałam od początku tylko dopiero teraz zaczęłam i gdzie można zobaczyć poprzednie odcinki?

ocenił(a) serial na 10
mrowka1504

Najpierw tematem głównym była jak w opisie miłość Laury i Aleksandra,starszego syna właścicieli, potem Roberta i Miriam - Robert to młodszy syn, a Miriam była siostrzenicą drugiej żony właściciela i żoną Felixa. Jak się skończyło happy endem to głównymi bohaterami zostali Samia Obote/Gruber i doktor Gregor (bo ona była współwłaścicelką hotelu jak dostała spadek po ojcu). Teraz oni wyjechali to przyszedł czas na Felixa i zakochana w nim Emmę( Felix jest synem siostry właścicielki). Myślę że po nich przyjdzie czas na przyrodnią siostrę Felixa - Victorię i Simona Konopkę.

ocenił(a) serial na 10
Ank

Z tego co widziałam na stronie oficjalnej Robert wróci z małym dzieckiem jego i Miriam i będzie nowa miłość z Eva której jeszcze nie ma.

użytkownik usunięty
mrowka1504

Po historii Felixa i Emmy są odcinki, w których temat przewodnim jest miłość Lukasa Zastrowa i Sandry Ostermeyer. Potem będzie o Robercie, który po śmierci swojej żony Miriam (zmarła przy porodzie) znajdzie nową ukochaną - Evę Krendlinger. A co potem to się okaże...

a czy ktoś może mi napisać czemu w 6 sezonie pojawi się Robert? czy to znaczy, że rozwiedzie się z Miriam? a może ona umrze? I co to za para w kolejnym sezonie? ja ich nie kojarzę

użytkownik usunięty
mrowka1504

Jeżeli chodzi o Roberta to odpowiedź znajdziesz w poprzednim wpisie. A co do następnej pary to Lukas jest synem Cosimy Zastrow, a właściwie Saalfeld, córki Ludwiga Saalfelda. Gdy się okazało, że Cosima ma wadę serca, zamieniono ją w szpitalu z Charlottą. Sandra natomiast, jak się okaże po pewnym czasie, jest córką Wernera Saalfelda. Nie chę na razie wczytywać się bardziej w dalszą fabułę.

a co się stanie z Victorią?

użytkownik usunięty
mrowka1504

Z tego co wyczytałem to Viktoria w 848 odcinku wyjedzie do Nowego Jorku, żeby zająć się promowaniem i wszystkim co jest związane z linią odzieżową Emmy.

a to dobrze :) bo myślałam, że umrze a czy będzie z Simonem?

użytkownik usunięty
mrowka1504

Czytałem, że mają wziąć ślub. A nie lepiej pogmerać sobie trochę w necie? Znajdziesz prawie wszystko na temat serialu.

mrowka1504

Nie nie będzie z Simonem odejdzie sama w odcinku 848, ale pojawi się gościnnie w 912, 913, 914

ocenił(a) serial na 8
mrowka1504

pierwsze odcinki lecą na romance tv,obecnie jest 135 odcinek