PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=320186}

Burza uczuć

Sturm der Liebe
2005 -
6,3 309  ocen
6,3 10 1 309
Burza uczuć
powrót do forum serialu Burza uczuć

kiedy następne odcinki polecą dzisiaj obejrzałam tzn 28.03.2012 a jutro już nie ma na tv.PULS-ie

anka11106

sama chciałabym to wiedzieć ;) Napisałam do stacji. Może mi odpiszą

placebo11

Ha ha ja tez dzisiaj napisałam mail do stacji. ze zdwojona siła może uda nam sie przywrócić serial. :-)

asiulek2507

Oby oby ;-) najgorsze jak się człowiek wciągnie a tu nagle serial schodzi z anteny...;/

placebo11

Dokładnie :-) mnie na poczatku nie wciagnal ten serial. Tak naprawde zauroczyl mnie po historii Samii i Gregora a teraz jak nie moge sie oderwać to koniec??? :-(

anka11106

Piszmy piszmy w grupie siła!
Email do stacji Puls: kontakt@pulstv.pl

Azot94

Tez jestem fanka serialu. Co do pisania do stacji PLUS to raczej nie ma co liczyć na odpowiedz, ale być może zostaną wysłuchane nasze prośby ;) pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
anka11106

witajcie fanki,ja też ogladałam ten serial i jestem zawiedziona,że przerwali emisje.Napisałam mail do stacji.

joanna321_2

Chamy zabrali serial i co dalej przecież to jeszcze nie koniec tego serialu co oni wyprawiają???

Airemek254

też się zasmuciłam :(

anka11106

Jest duże prawdopodobieństwo że wznowią emisję, jak TV Puls wykupi licencję na 5 sezon serialu. Bo na dzień dzisiejszy zakończono emisje 4 sezonu.

Azot94

Oby wykupili bo przecież są kolejne losy w serialu jest Anika i Lukas, Sandra... Szkoda by było :(

anka11106

Dzisiaj rozmawiałem z TV PULS a konkretnie z człowiekiem odpowiedzialnym za układ programowy i niestety "Burza uczuć" nie wróci na ekrany telewizorów, a przynajmniej nie na TV PULS. Pan z którym rozmawiałem nie jest nawet w stanie powiedzieć czy kiedykolwiek serial ten wróci...Serial ten można też było oglądać na TC ROMANCE HD ale też zniknął z programu....Dla bardziej zainteresowanych nr do TV PULS: 225597300
Pozdrawiam....

ocenił(a) serial na 10
dgw

Nie wierzę Ci. Jak rozmawiałeś? Na kawce i ciastku się spotkaliście?

Diretto

cóż za zbędne uszczypliwości :) peace V!