kiedy następne odcinki polecą dzisiaj obejrzałam tzn 28.03.2012 a jutro już nie ma na tv.PULS-ie
Ha ha ja tez dzisiaj napisałam mail do stacji. ze zdwojona siła może uda nam sie przywrócić serial. :-)
Dokładnie :-) mnie na poczatku nie wciagnal ten serial. Tak naprawde zauroczyl mnie po historii Samii i Gregora a teraz jak nie moge sie oderwać to koniec??? :-(
Tez jestem fanka serialu. Co do pisania do stacji PLUS to raczej nie ma co liczyć na odpowiedz, ale być może zostaną wysłuchane nasze prośby ;) pozdrawiam.
witajcie fanki,ja też ogladałam ten serial i jestem zawiedziona,że przerwali emisje.Napisałam mail do stacji.
Jest duże prawdopodobieństwo że wznowią emisję, jak TV Puls wykupi licencję na 5 sezon serialu. Bo na dzień dzisiejszy zakończono emisje 4 sezonu.
Dzisiaj rozmawiałem z TV PULS a konkretnie z człowiekiem odpowiedzialnym za układ programowy i niestety "Burza uczuć" nie wróci na ekrany telewizorów, a przynajmniej nie na TV PULS. Pan z którym rozmawiałem nie jest nawet w stanie powiedzieć czy kiedykolwiek serial ten wróci...Serial ten można też było oglądać na TC ROMANCE HD ale też zniknął z programu....Dla bardziej zainteresowanych nr do TV PULS: 225597300
Pozdrawiam....