Ten film zaczęłam oglądać dopiero tak w połowie wakacji, a potem zrobili przerwę na igrzyska. Interesowało mnie jak zaczął się ten serial więc postanowiłam poszukać go na „You Tube” (wiele osób ma swoje ulubione seriale, a ja nie mogłam trafić nigdy na taki, który dostarczył by mi wystarczająco dużo emocji). Po intensywnych poszukiwaniach znalazłam go i bacznie śledziłam losy bohaterów, aż niespodziewanie dojechałam do siódmego sezonu. Nie czytałam żadnych streszczeń więc nie wiedziałam co się wydarzy. Od pewnego odcinka (>>72<<) oglądałam ten serial ze smutkiem, a zarazem nadzieją, że może w jakiś cudowny sposób przywrócą CLAIRE do serialu. Potem dowiedziałam się, że to Lisa Chappell sama zrezygnowała z udziału w serialu, a nie była to fanaberia scenarzystów. Wiem, że to tylko film ale gdy go tak oglądałam to po pewnym czasie uzależniłam się od niego, od losów jego bohaterów. Uważam jednak, że najlepsza była ta pierwotna obsada gdzie występowały Claire i Backy. Ponieważ zostało jeszcze kilka dni wakacji, a ja nie mam co robić to zaczęłam oglądać ten serial od początku. Właśnie dojechałam do odcinka 72 i zadziwiające, mimo że wiedziałam co się wydarzy oglądając kolejny raz ten odcinek znowu się popłakałam, a w mojej rodzinie uważana jestem za bardzo silną osobę i nigdy nie płaczę (no może kilka razy mi się zdarzyło, ale na pewno nie oglądając jakikolwiek film nawet bardzo smutny). Pewnie stwierdzicie, że to głupie ale czy waszym zdaniem można było przywrócić Claire do serialu?
Jeżeli macie jakieś pomysły to napiszcieJ (i oczywiście ja pisze tylko czysto hipotetycznie mając świadomość, że to tylko serial i aktorzy sami rezygnują z ról, które grają).
Sorki, że się tak rozpisałam i mam nadzieję, że choć jedna osoba stwierdzi, iż nie są to same brednie i odpisze. Pozdrawiam wszystkich fanów serialu „McLeod’s Daughters”
jakby ktoś wiedział gdzie mogę znaleźć wszystkie odcinki byłbym wdzięczny najlepiej po Polsku
a co do filmu jest znakomity tylko po co uśmiercili główną bohaterkę i to jeszcze tak szybko
Ej ja tez mam takie zapytanie czy wie ktoś gdzie na necie mozna wsszystkie sezony sciągnąć proszę pomóżcie bo kocham ten fiml i chciałambym jeszcze raz oglądnąc clear a co do powieści martusi to jest wspaniałam i wyślij ją do scenarzystów zeby zrobili poprawkę:)
Dziewzyny a szczególnie Marta (jeśli moge się tak do ciebie zwracać, powinnam mówić MISTRZU) jeście WSPANIAŁE, CUDOWNE. Normalnie brak mi słów jak czytałam twoje dzieło MISTRZU to łzy zakryły mi obraz. Oby tak dalej. Czekam na dalsze odcinki. Kiedy znów coś napiszesz prosze daj mi znać bo to jest wspaniałe.
Mój mail: malgorzatka_w@poczta.onet.pl
moje gg : 9745606
proszę o odpowiedż i pozdrawiam wszystkich fanów McLeod's Daughters
hej mam pytanie ma może ktoś z was lub wie jak zbodyć piosenkę "So sorry" którą śpiewa Rebecca Lavelle
jakby ktoś miał proszę prześlij mi
hona@onet.eu
z góry dziękuje i pozdrawiam