PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710666}

CSI: Cyber

2015 - 2016
6,4 2,1 tys. ocen
6,4 10 1 2113
CSI: Cyber
powrót do forum serialu CSI: Cyber

CBS zamówiło drugi sezon serialu. Zapewne jest to spowodowane sprzedażą serialu, bo raczej nie wynikami.

http://tvbythenumbers.zap2it.com/2015/05/08/report-csicyber-renewed-by-cbs-for-s econd-season/401414/

adamo001

Cyber będzie emitowane w niedzielę o 22. Do ekipy dołączy Ted Danson z CSI. Ciekawe czy jako Rusell czy zupełnie nowa postać.

http://www.spoilertv.com/2015/05/cbs-announces-2015-fall-schedule.html?utm_sourc e=Trending&utm_medium=Trending

adamo001

Jako, ze Avery pojawiła się w dwóch odcinkach CSI LV i z kontekstu wynikało, ze sa z Rusellem w przyjaznych relacjach, to stawiam na to, ze Danson pojawi się w Cyber jako Rusell.
A zamowienia drugiego sezonu Cyber nie rozumiem. Nie jest to serial zły, raczej taki przeciętny. Po obejrzeniu Pilota spodziewałam się czegoś lepszego. Dużo lepsze seriale "spadały z anteny" za np. niską oglądalność...

dama_kier7

Już wiadomo, że Rusell będzie jako DB. Za to ten McNichol (chyba tak się pisze) odchodzi.
No oglądalność nie jest jakaś wybitna i w niedzielę pewnie skończy się przy 1.0 albo niżej. Aczkolwiek gdyby każdy odcinek był taki jak finał sezonu (emitowany wczoraj) myślę, że byłoby o wiele lepiej.

adamo001

Ostatni odcinek jaki ja oglądałam to 1x09, byl całkiem w porządku (oglądam odcinki gdy wychodzą z pl napisami, choć 2 razy obejrzałam z eng napisami i też prawie wszystko zrozumialam). Jeśli finał był lepszy niż Selfie 2.0 i Fire code (które były chyba najlepsze jak dotąd) to może warto dac serialowi szansę.

dama_kier7

Fire Code i Lomis było najlepszymi odcinkami. Finał sezonu był najlepszym odcinkiem według mnie i takie jak ten i wyżej dwa powinny być ciągle. Nie widziałem tego 01x12 z wyłączeniem prądu w mieście, ale wyglądał na dobry.

adamo001

Właśnie obejrzałam finał, faktycznie dobry. Mniej edukacji informatycznej dla przedszkolaków i staruszków (niektóre odcinki były pisane jak dla osób, które dopiero uczą się włączać komputer... do gniazdka) więcej akcji i faktycznej pogoni za niebezpiecznym cyberprzestepca. Jeśli drugi sezon ma być na poziomie finałowego odcinka i innych sensownych (Fire code, L0m1s) to jestem za i będę ten serial oglądać.

dama_kier7

Popieram w 100% :)

adamo001

Cholera jasna, CSI Cyber dostało kolejny sezon, a np. Forever nie? Boże. Gdzie ludzie mają mózg :)

klaudia01300

Może i ludzie, ale to jednak dwie różne stacje. I sam się dziwiłem, że Cyber dostał drugi sezon, ale nie zdziwiłbym się, jakby CBS próbowało albo jeszcze jeden spin-off wprowadzić przez Cybera albo zostawić na kilka lat i wrócić (patrz moda na powroty).

adamo001

Wiem, że to różne, ale jakoś średniaki zostają, a coś innego nie :(

klaudia01300

No już taki urok telewizji (nie tylko u nas).