TVP 2 będzie emitować 11 sezon CSI LV od 6 września. Jednak pora pierwszego odcinka jest
porywająca- 23:25.
W przypadku TVP to żadne zaskoczenie, zwykli emitować CSI koło północy. Może i obejrzę mimo iż niezbyt przepadam za tym całym Langstonem. Od 12 sezonu jednak mi się lepiej ogląda, może przez dojście Morgan czy DB, (choć Finn i jej beznadziejna postać wszystko niszczy ) ale najbardziej czekam jednak na dzisiaj i 22:00 TV Puls i najlepsze czasy, czyli czasy Grissoma :D
No w niedzielę są odcinki. Ja nie wiem czy dotrwam do 2x22, czyli wprowadzenia Miami. Zobaczymy. Morgan mnie strasznie irytuje, ale DB wnosi powiew.
Ja wolę Morgan o wiele bardziej od beznadziejnej i sztucznej Finn.... W sumie to w 11 sezonie najbardziej podobał mi się odcinek w którym debiutowała Morgan... Do Los Angeles wtedy bodajże Langston i Willows pojechali o ile pamiętam...
Morgan wnosi o wiele większy ale że się uprzedziłeś do niej to Twój problem... A co do Miami to prawie zapomniałem że dzisiaj będzie odcinek z nimi... w sumie szkoda bo akurat ten odcinek pamiętam doskonale a chętnie zobaczyłbym jakiś którego nie pamiętam, no ale cóż... ja to Miami oglądałem tylko aby popatrzeć na miasto i piękne plaże...
Morgan mnie jakoś odrzuciła na początku, nie wiem czemu. Ja z 11 sezonu najbardziej lubie 11x04 ze Sqweegelem :D
To podobnie jak mnie Finn :D /// Ja tam ogółem 11 sezon średnio lubiłem, podobał mi o wiele bardziej sezon 9 i to mimo przyjścia Langstona - wiele się w nim działo :-) Teraz bardziej czekam na 300 odcinek i powrót mojej ukochanej Catherine, której mi bardzo brakuje.... :-) Ale skandal że Nick pokłócił się ze scenarzystami i wziął urlop, ponoć większość sezonu 14 opuści...
W sumie ja do LV wróciłem po anulowaniu Miami, bo tak oglądałem pojedyncze odcinki. A z tym 300 odcinkiem, to szkoda. Czytałem o tym i nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale kłótnia dotyczyła chyba wątku, który scenarzyści umieścili w tym odcinku. Wgl Grissom powinien się też pojawić, ale po tym co powiedział to też nie ma szans. Wgl Warricka też nie będzie, chociaż jak będą retrospekcje to nie wiem jak będzie wyglądało.