PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

nie wiem na co to wygląda, ale w poniedziałki 25 lutego i 3 marca w TVP2 prózno szukac nastepnych odcinków 7 serii "CSI: LV", wiem bo zerkałem na strony telemagazynu. Napewno puszczą jedzcze epizody 2 i 3 z tego sezonu w najbliższy poniedziałek tj. 18 lutego. Ale co dalej z emisją?

jakuza22

kurcze 25 to rozumiem bo chca dac 2 ostatnie odcinki I sezonu UB, ale ze 3 beda mlode wilki a nie csi to juz dziwne, widze, ze tvp idzie w slady mojej "ulubionej" stacji tvn i zaczyna przerywac emisje, rozdrabniajac tym samym jeden sezon na caly rok

Happily_ever_after

Chyba nie zrobili tego ze względu na frajerski program T. Lisa. Kto ogląda taki syf!!!

jakuza22

Wysłałam własnie do, hmmm, szanownej TVP grzeczny e-mail z zapytaniem o serial, jeśli dostanę odp, to przekażę. Ale proponuję, by więcej z nas zrobiło to samo. Zarzućmy ich pytaniami!

Narya_4

Otrzymałam odp od tvp DOBRĄ:)

Witam
Serial został przeniesiony na środy, ok. godz. 21.00. Najbliższy odcinek został zaplanowany na 12 marca.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
Narya_4

Normalnie jestem w szoku:) TVP zaczyna emitować ten serial w należnym mu czasie, nie jak kiedyś w poniedziałki o 1 w nocy. Widocznie musieli przez rok obserwować polsat, żeby zobaczyć, że CSI jest świetnym serialem.

ocenił(a) serial na 7
Renegado

akurat środa o godz 21 to nie najlepsza godzina dla jakiegokolwiek serialu ze względu na częste transmisje meczów piłki nożnej

no i ta przerwa, 12 marca, ech

silentman

i jeszcze przeniesli na srode, a w tym samym czasie bedzie YCD, wiec znowu pewnie przeniosa z uwagi na slaba ogladalnosc

ocenił(a) serial na 7
Happily_ever_after

Widać że biorą przykład z Polsatu i dają dobrą godzinę, ale w środe jest Liga Mistrzów. Taż że CSI będzie cały czas z przerwami