Dowiedziałem sie (napisałem maila do tvp) że nasz ukochany serial jest tak późno bo "zawiera sceny które TVP nie jest w stanie emitowac przez godz. 22" To niech bedzie zaraz po Panoramie i by było o wiele lepiej. Przecież ludzie chodzą do pracy, szkoły...
Zresztą- Moda na sukces to jest horror a nie nasze CSI. Jakoś Polsat nie ma tego problemu i emituje o 20 (tylko że tamto CSI jest żałosne, a gra aktorska- koszmarna).
eeeee tam nie jest takie żałosne. Ja ogladam już 4 sezon na AXN i mi się podoba. znaczy no CSI:Las Vegas jest lepsze to jasne i racja że za późno leci ja niestety nie mogę oglądać bo naspępnego dnia szkoła. No ale cóż takie jest życie.... a może by tak wystawić petycję do podpisania?? myślę że dużo osó by podpisało.
pozdrowienia dla fanów CSI
Serial jest dozwolony od 16 lat, dowód: http://ww2.tvp.pl/View?Cat=2789&id=383974
więc do pioruna przestaliby chrzanić i zmienili godzinę emisji. Niech chociażby leci o 22.00
sprawdzam program i widzę że jednak coś ruszyło. Jutro serial jest o 23.40. Tydzień temu był o północy, a jeszcze wcześniej gdzieś koło 01.00. Metoda małych kroczków??
nic nie ruszyło ;/ zawsze jest tak puszczany tzn godzina waha się pomiędzy 23:30 a 01:00. zależy od program emitowanych wcześniej.
tak samo jest z serialem Prawo i bezprawie! Bo jakiego gnoja puszczać o 1:00 ? masakra. TVP zmusza ludzi do niespania po nocach!!! Skandal!