PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Kurde, ciekawy odcinek. Widać, że scenarzyści lubią poruszać wszystkie możliwe tematy. Ciekawe, jak ta historia została odebrana przez fanów z US, szczególnie tych od teorii spiskowych, których, jak wiemy, nie brakuje. Podsumowując, odcinek naprawdę dobry, przyjemnie się oglądało, zresztą jak wszystkie. A wy, jak to odebraliście? Przesada? Tonący brzytwy się chwyta? Czy z przymrużeniem oka?

ocenił(a) serial na 9
vegeta391

dobre urozmaicenie i odejscie od schematu. na pewno jeden z lepszych odcinków ostatnich sezonów. pewnie gdyby zrobic z tego wiekszą afere, nie byloby to az tak fajne, bo jednak zbyt mocno odchodziloby od profilu serialu i wchodziło na wątki niezbyt pasujące na dluzszą mete do csi, ale jako odmiana sprawdzilo sie swietnie.

Symbol

Czytałem coś na talk.csi, że przypuszczają, że może się to wiązać z finałem sezonu, ale odcinek tylko przejrzałem, więc się nie wypowiem :)

Symbol

Jak odpaliłem odcinek, to już nie byłem pewny, czy to Person of Interest czy CSI :) Jednak obiektyw aparatu w miejscu ekranu kamery rozwiewał wątpliwości, jednocześnie nasyłając pytanie: „Czy to nie Project Samaritan”.
Jeśli rzeczywiście planują powrócić do tego w finale, to szykuje się miła odmiana. Ostatnie 4, 5 cliff-hangerów kończących sezony było niezwykle naciągane.

vegeta391

No chyba finał 8 sezonu był jakiś naprawdę ciekawy no i 10, ale tam nie było jakiegoś wielkiego cliffa.

ocenił(a) serial na 10
adamo001

Mnie ciekawi czy jeszcze wróci kiedykolwiek squewgel

arcmarek

Chciałbym, ale przypuszczam, że zostawią ten wątek otwarty.