Mam pewne pytanie. Najpierw zostało wypuszczone CSI: LV, później CSI: Miami, a jeszcze później CSI: NY. Czy planują jeszcze nakręcenie czwartej wersji, czy będą tylko te trzy? Bardzo chciałbym wiedzieć.
Jest zlecenie na 9 serię CSI LV tyle że Williams nie będzie występować. Inne raczej nie wyjdą bo po co? Las Vegas pokazuje jak działa się na pustyni, wśród bogaczy itp. , Miami - bagna, ocean, plaże, bikini i te klimaty, a New York - wielkie miasto. Są 3 różne CSI i w innych warunkach pracują, więc nie ma sensu dodawać czegoś innego, bo może powstać taki chłam jak "Kości"
Kto to jest Williams? Bo chyba nie chodziło Ci o W. Petersena, który przecież podpisał kontrakt na 08/09?
Właśnie o niego William Petersen. W 9 sezonie go nie będzie, lub będzie sporadycznie. To samo tyczy się Warrica,który zniknie efektownie na zawsze już w 8 sezonie.
http://www.csifiles.com/news/010408_01.shtml
pewnie tytuł "Petersen Will Return Next Season" zamieścili dla zmyłki...
będą przerwy w których nie będzie obecny na planie bo będzie zajęty grą w teatrze ale to nie znaczy, że nie będzie go w 9 sezonie
no sorry ale dla mnie występy sporadyczne to tzw "guest appearance", a poza tym, że umowa umożliwia mu opuszczanie odcinków nigdzie nie jest powiedziane, że wypadł z głównej obsady...
zresztą mniejsza z tym, najważniejsze, jest to, że przedłużył kontrakt, co to za csi bez grissoma;]
wg różnych źródeł Sara ma wrócić;] raczej już nie w 8 sezonie, ale żyję nadzieją, że pojawi się w 9 bo po grissomie to moja ulubiona postać