PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44412
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Mam pytanie czy Catherine została kiedyś porwana,pobita albo była w szpitalu??

ocenił(a) serial na 9
MartaRut22

oczywiście, ze była.. prześladował ja jesli dobrze pamiętam były mąż.

rzuko

A możesz mi podać jakie to były odcinki??

ocenił(a) serial na 9
MartaRut22

jak cathrine coś sie stalo: sezon 7 odcinki 1 i 2, sezon 11 odcinek 15, pewnie jeszcze inne są :)

rzuko

A w jakim odcinku prześladował ją jej były mąż??

MartaRut22

Albo odcinki w których była w ciężkim stanie w szpitalu.

MartaRut22

sezon 3 odcinek 15 Lady Heather's Box. Co prawda nie trafia tam do szpitala, ale ginie jej mąż i prawie jej córka. Odsuwają ją od sprawy, a na sam koniec odcinka jest scena gdzie Cathrine leży w łóżku i płacze a jej mała córeczka ją pociesza.

ocenił(a) serial na 10
MartaRut22

sezon 12 odcinek 12 Willows in the Wind- Catherine zostaje postrzelona i pomaga jej D.B. jadą do hotelu żeby sie ukryc (w tym odcinku ktos kto ma wtyki w policji ewidentnie chce ją sprzątnac), wzywaja koronera-Robinsa zeby udzielił jej pomocy medycznej. ostatecznie Catherine wraca do laboratorium w worku na zwłoki- zeby niepostrzezenie dostac sie do siedziby csi.

Jest jeszcze sezon5 odcinek 22 Weeping Willows- Catherine ewidentnie ma ochote isc sie spic, ale Grissom i chlopaki jej odmawiaja(jesli pamiec mnie nie myli) wiec postanawia isc sama do jakiegos klubu. przy barze poznaje gościa chyba z biura prokuratora, ktory stawia jej drineczki i ją podrywa. potem idą na parking gdzie sie troche migdalą, ale kiedy Willows mowi ze wraca do domu, to koles sie wkurza, staje sie agresywny, napastliwy i kiedy ona chce wejsc do samochodu to on zatrzaskuje jej drzwi ktore ranią ją (te drzwi) w twarz.... ciekawostka jest ze tego agresora zagrał prawdziwy mąż Marg Helgenberger- pozniej sie rozwiedli.

kiedys jej corka zostala porwana, ale Catherine chyba nie. Szukasz jakiegoś konkretnego odcinka, czy interesują cie wszystkie?

ocenił(a) serial na 10
MartaRut22

Jest te odcinek w którym Catherine myśli że została zgwałcona, ale nie pamiętam dokładnie w którym odcinku. bodajże w 8 czy 9 serii. Ale w szpitalu nie była.