Jeżeli portal www.telemagazyn.pl jest dobrze poinformowany w momencie zakończenia emisji III serii CSI (ostatni odcinek 20.03) TVP2 zacznie powtarzać II serię CSI: Las Vegas.:(
http://www.telemagazyn.pl/?p=1&dzien=2006-03-20&godzina=21&nadawca=0&kategoria=0 &x=32&y=17 [www.telemagazyn.pl/?p=1 ...]
Miałam cichą nadzieję że w końcu publiczna (bleee) zakupi serię Miami albo NY....publicznej gratulujemy ...."pomysłowości":(
Rzeczywiście lipka.. :/ Co prawda mam na DVD wszystkie 5 sezonów i połowę 6..ale to nie to samo co z lektorem..:) ale będzie dobrze ;)
Moim zdaniem lepszy efekt jest z napisami, z oryginalnymi wypowiedziami po angielsku. O wiele lepiej się prezentuje. :)
No tak, ma to swoje plusy i minusy ;) ale czasem (przynajmniej u mnie) oczy się męczą :) odsówam ten monitor i przysówam :P
Napisałem, że mam na DVD ale zapomniałem dodać że w formacie DIViX.. no i nie orginalne.. :) ale jakość naprawdę świetna :) swojego czasu było na allegro orginalne w 5 sezonów ale nie było polskiej wersji jezykowej..
Pozdrawiam!