PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44410
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

pamiętam jak jako gówniarz oglądałem ten serial z zapartym tchem. Potem go zarzuciłem bo zaczęła się era nowych rewelacyjnych seriali, które ten zostawiły w tyle. Chciałem zapytać czy po 7 sezonie ten tasiemiec prezentuje jeszcze coś nowego i jest w stanie w jakikolwiek sposób zaskoczyć?

hubert4

Hmm ja uważam, że jest spoko, wróciłem do LV po kasacji Miami i uważam, że jest dobry poziom. D.B i Finn radzą sobie i ciągną serial. W 10 sezonie był seryjniak, w 11 był fajny 3 odcinek, 5 też, w 4 był Sqweegel, też był wątek Haskella związany z Langstonem. Ogólnie warto obejrzeć.

ocenił(a) serial na 6
adamo001

>>>D.B i Finn radzą sobie i ciągną serial
To żart,prawda?
Finn nie gra tylko recytuje tekst.Do tego sztywna jak kij.
Doktorek też beznadziejny.
Pozostałym niestety ta pożal się Boże gra aktorska D.B i Finn się udzieliła.

Sezon z Morfeuszem dało się jeszcze oglądać,teraz to już niemal dno.Dzisiaj zadałam sobie pytanie,po jaką cholerę tracę czas na to COŚ.
Chyba tylko przez sentyment i Brassa :D

ocenił(a) serial na 10
as_kontakt

Oj tak dla Brassa warto, aczkolwiek pojawia się sporadycznie:(

ocenił(a) serial na 9
astrid_nat

To teraz takie szybkie pytanie: jak wygląda ekipa CSI LV?

cicha107

Dowodzi D.B. Rusell od 12x01, za Cathrine jest Julie Finn od 12x14, jest Nick, Greg, Sara, Brass, ta Morgan cała. W sumie to odcinki są całkiem fajne.

ocenił(a) serial na 9
hubert4

Jest super i bardzo warto :) To jeden z tych niewielu seriali, które po sporych zmianach w obsadzie dalej trzyma poziom. D.B. jest świetny, Finn nieco mniej, ale idzie się przyzwyczaić, dla mnie jest tak samo irytująca jak kiedyś Catherine :d

ocenił(a) serial na 7
hubert4

Te nowe rewelacyjne, jak dla mnie, nie umywają się nawet, do Las Vegas. A serial faktycznie cały czas trzyma poziom.

ocenił(a) serial na 10
chemas

Warto oglądać i polecam serial tv