PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44414
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Zastanawiam się co trzeba zrobić, gdzie zadzownić, napisać czy petycję wysłać, żeby Kryminalne puszczano o wcześniejszej porze. Przecież ten serial jest od 15 lat. Czasami TVP1 lub 2 pusza filmy z czerwonym kwadracikiem przed północą. Raz nawet widziałam, film z zielonym kółkiem (czyli dla wszystkich) około północy ("Anioł w Krakowie".

ocenił(a) serial na 8
Martus_2

No tak ale kolejne odcinki są coraz brutalniejsze i odważne - czasami jak pokazują sekcję to mnie odrzuca.... Ja też wolałabym wczesniej ale chyba się nie da własnie z tego powodu

norsevia3

macie axn tam leci o 21:00 ja mam axn spoko kanal bardzo lubie filmy ktore tam leca durzo kryminalow tam jest

Martus_2

nie wiem co trzeba zrobic ale też bym za tym była bo odkąd pracuje (czyli od wrzesnia) a nie studiuje to trudno mi siedziec do nocy Wtorki w pracy sa koszmarne ale jak mialabvym nie obejrzeć? :)

Martus_2

Tak to już jest z polską telewizją. Nudne filmy puszczą o 8 a najlepsze zostawią na 12. moim zdaniem przesadzają... ale nic się nie zrobi...:(

_blackjelly_

Żeby nie AXN to naprawdę byłaby lipa. Ale oczywiście fajnie byłoby obejrzeć nawet starsze serie w ogólnodostępnej telewizji. Niestety to nie tylko bolączka CSI. TVP najlepsze dokumenty też puszcza koło 1, 2 w nocy:/

Martus_2

tak właśnie też mnie to wkurza Zawsze późno wieczorem jest na jedynce lub dwojce ciekawy dokument Niech ich szlag trafi

mrot82

Też zastanawiałam się gdzie zadzwonić. Ale przestałam. I przestawiłam się na dvd oraz radio. Do telewizorni zaglądam od wielkiego dzwonu. Oni mogą żyć beze mnie więc i ja bez nich...