Zastanawiam się co trzeba zrobić, gdzie zadzownić, napisać czy petycję wysłać, żeby Kryminalne puszczano o wcześniejszej porze. Przecież ten serial jest od 15 lat. Czasami TVP1 lub 2 pusza filmy z czerwonym kwadracikiem przed północą. Raz nawet widziałam, film z zielonym kółkiem (czyli dla wszystkich) około północy ("Anioł w Krakowie".
No tak ale kolejne odcinki są coraz brutalniejsze i odważne - czasami jak pokazują sekcję to mnie odrzuca.... Ja też wolałabym wczesniej ale chyba się nie da własnie z tego powodu
macie axn tam leci o 21:00 ja mam axn spoko kanal bardzo lubie filmy ktore tam leca durzo kryminalow tam jest
nie wiem co trzeba zrobic ale też bym za tym była bo odkąd pracuje (czyli od wrzesnia) a nie studiuje to trudno mi siedziec do nocy Wtorki w pracy sa koszmarne ale jak mialabvym nie obejrzeć? :)
Tak to już jest z polską telewizją. Nudne filmy puszczą o 8 a najlepsze zostawią na 12. moim zdaniem przesadzają... ale nic się nie zrobi...:(
Żeby nie AXN to naprawdę byłaby lipa. Ale oczywiście fajnie byłoby obejrzeć nawet starsze serie w ogólnodostępnej telewizji. Niestety to nie tylko bolączka CSI. TVP najlepsze dokumenty też puszcza koło 1, 2 w nocy:/
tak właśnie też mnie to wkurza Zawsze późno wieczorem jest na jedynce lub dwojce ciekawy dokument Niech ich szlag trafi