PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Finał 7. sezonu...

ocenił(a) serial na 10

...zbliża się wielkimi krokami. Kto okaże się miniaturowym zabójcą i czy uśmiercą Sarę? Ciekawe, ciekawe... Zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 10
capri

Juz koniec niestety...Kobieta morderca bardzo dobry pomysl Sara bedzie zyc:D

capinsky

kuurde:)) i tyle trzeba czekac do nastepnego sezonu! (chociaz fajnie ze sie skonczyl tak ze wiemy ze sezon nastepny bedzie - bo juz na necie wiele razy czytalem ze na 7 koncza). tak wiec... czekamy :))

ocenił(a) serial na 10
Byku

No tak, sezon 8. zaklepany :) Mam nadzieję, że emocje do jesieni nie opadną... W sumie sezon siódmy bardzo mi się podobał :)

capri

no ja uwazam ze to byl jeden z najlepszych sezonow (a moze i najlepszy) z kilku powodow:
a) miniaturowy zabojca (dawno juz nie widzialem tak swietnie wykorzystanego motywu seryjnego zabojcy)
b) niesamowite napiecie w kazdym odcinku (zwlasza w tych z miniaturowym, ale pozostale rowniez sie znakomicie bronia)
c) liev schreiber (w sumie tylko przez kilka odcinkow, ale szczerze przyznam ze strasznie mi sie podobala jeo gra aktorska - i tak moje mieszane odczucia co do tego aktora sie zmienily na calkiem pozytywne :) )

ocenił(a) serial na 8
capinsky

Jeśli znasz zakończenie, to napisz mi na maila: josephine-b@gazeta.pl

ocenił(a) serial na 8
capinsky

Próbuję 3 raz. Jeżeli ktoś zna zakończenie, to proszę przyślij mi na maila: josephine.b@wp.pl

ocenił(a) serial na 10
Josephine_B

Do trzech razy sztuka :) Już wysyłam :)