...zbliża się wielkimi krokami. Kto okaże się miniaturowym zabójcą i czy uśmiercą Sarę? Ciekawe, ciekawe... Zobaczymy :)
kuurde:)) i tyle trzeba czekac do nastepnego sezonu! (chociaz fajnie ze sie skonczyl tak ze wiemy ze sezon nastepny bedzie - bo juz na necie wiele razy czytalem ze na 7 koncza). tak wiec... czekamy :))
No tak, sezon 8. zaklepany :) Mam nadzieję, że emocje do jesieni nie opadną... W sumie sezon siódmy bardzo mi się podobał :)
no ja uwazam ze to byl jeden z najlepszych sezonow (a moze i najlepszy) z kilku powodow:
a) miniaturowy zabojca (dawno juz nie widzialem tak swietnie wykorzystanego motywu seryjnego zabojcy)
b) niesamowite napiecie w kazdym odcinku (zwlasza w tych z miniaturowym, ale pozostale rowniez sie znakomicie bronia)
c) liev schreiber (w sumie tylko przez kilka odcinkow, ale szczerze przyznam ze strasznie mi sie podobala jeo gra aktorska - i tak moje mieszane odczucia co do tego aktora sie zmienily na calkiem pozytywne :) )
Próbuję 3 raz. Jeżeli ktoś zna zakończenie, to proszę przyślij mi na maila: josephine.b@wp.pl