Myślałam że po ostatnim odciknu 7 serii który leciał w ten poniedziałek TVP puści 8 sezon i jednocześnie dokonczenie odcinka o zabójcy makieciarzu.
Jakież było moje zdziwienie gdy w telegazecie, Teletygodniu i na stronie tvp (http://www.tvp.pl/program/?channel_id=2 )zobaczyłam że od 6 X bedzie leciał sezon 5 !!!!
To jest po prostu nienormalne, przeciesz o ile dobrze pamietam 5 sezon juz leciał :(
GŁUPOTA!!! No chyba że ktoś nie ogladał 5 sezonu to ma fajnie ale super by bylo jak by leciał sezon 8.
W mordę...to oni puszczali nową serie CSI? Kur... znów tyle mnie ominęło...dzięki TVP, jesteście wielcy w informowaniu widza. Dlaczego Polsat nie może odkupić tej serii od durnej polskie TV? Może byłby reklamy podczas serialu, ale na bieżąco Polsat informowałby mnie, o której i kiedy będą puszczać serial. Czy z CSI: Miami i New York kiedykolwiek mieli jakąś klapę? Bo ja nie pamiętam.
no właśnie czytając opis odcinka coś mi się nie zgadzało,że Sara Sidle wraca do pracy bo przymusowym urlopie za jazdę po pijanemu skoro ona została porwana.Serial oglądam od 6 serii także nie kojarzyłam tego odcinka który ma w ten poniedziałek lecieć.Już się cieszyłam, że do końca rozwiąże się sprawa modelarza.Pewnie teraz muszę czekać pół roku albo dłużej,aby zobaczyc 8 serię:(:(:( Widocznie TVP ma wszystkich gdzieś i puszcza ciągle powtórki:( z serialem dr house pewnie będzie tak samo...
5 sezon? Wow ^^
Ja to się w sumie i nawet cieszę, bo 5 nie widziałam, a bardzo chciałam go obejrzeć. I byłabym nawet TVP2 wdzięczna jakby emitowali od 1 sezonu, bo tym jak kiedyś puścili sezon 4, a pozniej przeskoczyli do 6... xD
Więc nie ma źle ^^ A 8 sezon jest podobno mocny, widziałam połowę na AXN, powinni niedługo puścić całość ;)
Glupota na maxa w takim momencie walnac 5 sezon nie dowiem sie co sie stalo z Sara;(((((.Powinni jak tak bardzo chcieli walnac 5 sezon to po tym odc z Sara w samochodzie a nie w takim waznym momencie
zal i tyle
tvp robi tak juz od nie pamietam nawet kiedy, jak teraz powtorza od 5 sezonu do 7-go to pewnie dopiero wtedy wykupia 8, czyli jezeli dobrze licze za jakies 9 miesiecy, chyba ze ktorys sezon opuszcza, tak jak kiedys wlasnie powtarzali 4-ty, a jak sie skonczyl przeszli do 6-go
Ja własnie koncze ogladac 8 sezon bo stwierdzialm ze nie wytrzymam do czasy az pusci go TVP.
Według mnie sezon jest bardzo dobry.
Sa odcinku bardzo wciągające ale i takie co czasami sie dłużą
(choc to zadkość). I chyba dawno sie tak nie smialam oglądając CSI.
Jesli ktos ma jakies pytania co do sezonu 8 piszcie a ja postaram sie odpowiedzieć.
OPisz jak wygląda pierwszy odcinek 8 sezonu kiedy to Sara pada ofiarą makieciarza bede wdzięczna.