PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

GŁUPOTA!!!!

ocenił(a) serial na 8

Myślałam że po ostatnim odciknu 7 serii który leciał w ten poniedziałek TVP puści 8 sezon i jednocześnie dokonczenie odcinka o zabójcy makieciarzu.
Jakież było moje zdziwienie gdy w telegazecie, Teletygodniu i na stronie tvp (http://www.tvp.pl/program/?channel_id=2 )zobaczyłam że od 6 X bedzie leciał sezon 5 !!!!
To jest po prostu nienormalne, przeciesz o ile dobrze pamietam 5 sezon juz leciał :(
GŁUPOTA!!! No chyba że ktoś nie ogladał 5 sezonu to ma fajnie ale super by bylo jak by leciał sezon 8.

ocenił(a) serial na 10
onebadsoul

W mordę...to oni puszczali nową serie CSI? Kur... znów tyle mnie ominęło...dzięki TVP, jesteście wielcy w informowaniu widza. Dlaczego Polsat nie może odkupić tej serii od durnej polskie TV? Może byłby reklamy podczas serialu, ale na bieżąco Polsat informowałby mnie, o której i kiedy będą puszczać serial. Czy z CSI: Miami i New York kiedykolwiek mieli jakąś klapę? Bo ja nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 9
Osiol

no właśnie czytając opis odcinka coś mi się nie zgadzało,że Sara Sidle wraca do pracy bo przymusowym urlopie za jazdę po pijanemu skoro ona została porwana.Serial oglądam od 6 serii także nie kojarzyłam tego odcinka który ma w ten poniedziałek lecieć.Już się cieszyłam, że do końca rozwiąże się sprawa modelarza.Pewnie teraz muszę czekać pół roku albo dłużej,aby zobaczyc 8 serię:(:(:( Widocznie TVP ma wszystkich gdzieś i puszcza ciągle powtórki:( z serialem dr house pewnie będzie tak samo...

ocenił(a) serial na 9
Dr_Allison_Cameron

aha i tak wolę oglądać 8 serię chociaż 5 nie oglądałam

Dr_Allison_Cameron

5 sezon? Wow ^^
Ja to się w sumie i nawet cieszę, bo 5 nie widziałam, a bardzo chciałam go obejrzeć. I byłabym nawet TVP2 wdzięczna jakby emitowali od 1 sezonu, bo tym jak kiedyś puścili sezon 4, a pozniej przeskoczyli do 6... xD
Więc nie ma źle ^^ A 8 sezon jest podobno mocny, widziałam połowę na AXN, powinni niedługo puścić całość ;)

ocenił(a) serial na 10
onebadsoul

Glupota na maxa w takim momencie walnac 5 sezon nie dowiem sie co sie stalo z Sara;(((((.Powinni jak tak bardzo chcieli walnac 5 sezon to po tym odc z Sara w samochodzie a nie w takim waznym momencie
zal i tyle

maglownik

tvp robi tak juz od nie pamietam nawet kiedy, jak teraz powtorza od 5 sezonu do 7-go to pewnie dopiero wtedy wykupia 8, czyli jezeli dobrze licze za jakies 9 miesiecy, chyba ze ktorys sezon opuszcza, tak jak kiedys wlasnie powtarzali 4-ty, a jak sie skonczyl przeszli do 6-go

ocenił(a) serial na 8
onebadsoul

Ja własnie koncze ogladac 8 sezon bo stwierdzialm ze nie wytrzymam do czasy az pusci go TVP.
Według mnie sezon jest bardzo dobry.
Sa odcinku bardzo wciągające ale i takie co czasami sie dłużą
(choc to zadkość). I chyba dawno sie tak nie smialam oglądając CSI.
Jesli ktos ma jakies pytania co do sezonu 8 piszcie a ja postaram sie odpowiedzieć.

ocenił(a) serial na 10
onebadsoul

OPisz jak wygląda pierwszy odcinek 8 sezonu kiedy to Sara pada ofiarą makieciarza bede wdzięczna.

ocenił(a) serial na 10
monalisa00

Tutaj masz link do strony, na ktorej znajdziesz duzo informacji o CSI (a takze innych serialach - swietna stronka!). Wybierz sezon i przeczytaj sobie co sie dzialo w kazdym odcinku.
http://www.tv.com/csi/show/19/episode_guide.html