PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

IMPORTANT!

ocenił(a) serial na 10

czy w Polsce jest dostepna jakakolwiek wersja serialu na DVD? :| jak ktos cos wie to niech szrajbnie... =)

Karu_ia

Oczywiście nie jestem źródłem wszelkiej mądrości, ale gdyby można było dostać ten serial na dvd, to już bym go miała :D Na razie oficjalnie wydane są sezony 1-5 i można je nabyć na ebayu lub czymś podobnym. U nas ani widu ani słychu. A tak w ogóle witaj w klubie :)))

ocenił(a) serial na 10
Jorjan

:)))))) Normalnie CSI to jak narkotyk... jak nie obejrze to sie zle czuje :] Polska to jest chyba daleko na liscie gdzie w tviku leci CSI :/
TVP 2 ciagle powtarza wszystko dobrze ze jest AXN to sobie mozna poogladac tez Miami i NY :)) Czy polscy fani maja jakas strone albo forum... bo albo tak ulomnie szukam albo nie ma czegos w tym stylu?

Karu_ia

Karu$ia: w takim razie czy ja cię moge tak delikatnie spytać o ulubionego bahatera, lub inny powód, że bardzo lubisz CSI? Co cię tak wkręca?

ocenił(a) serial na 10
Jorjan

kiedys tak na maxa wkrecal mnie Nicky :D Warrick ma fajna klate :D ale teraz swiruje za Gregiem... Faceci mnie kreca :D a Ciebie Jorja jezeli mozna wiedziec ;) co a moze kto kreci w CSI? Wogole co keci ludzi w CSI? :D:D

Karu_ia

Warrick ma zęby obłędne :) poważnie lubie, gdy się uśmiecha. Postać Grega była przezabawna (nadal troche jest). Nicky troche źle mi się kojarzył z powodu serialu "Savannah" ale już mi przeszło - fajny chłopak z chrupiącym jędrnym tyłeczkiem...ale powód dla którego zaczął się nałóg był inny...Gilbert 'The Bugman' Grissom, siwiejący na skroniach irytujący mądrala - ten facet jest hardcorowy dziewczyny, mówię wam. Bez niego trudno mi sobie wyobrazić CSI, no i te jego teksty, np. "Dobra, zaczynam ci wybaczać". Są takie momenty, gdy nic się właściwie nie dzieje a postacie tylko gadają, np. Al Robinson z Gilem. Te ich dialogi to świetnie zagrane cacuszka....każdy kto ogląda wie, co mam na myśli

Karu_ia

Ja tez, ja tez,ja tez sie chce dopisac do Waszej listy :D:D:D
Nie moge zyc bez CSI i ogladamnamietnie wszystkie odcinki :D

A jesli chodzi o moja ulubiona postac, to jakas taka slabosc czuje do Warricka Browna :P (granego przez Gary'ego Dourdana)
Pozdrawiam serdecznie :)

ocenił(a) serial na 8
Karu_ia

Ostatnio był ten serail na allegro, wszyatkie sezony - 41 płyt DVD :-) i tam się może pojawić.Są to wydania z USA.

te_be

Jeżeli mogę sie podpiąć do tematu to również dorzucę swoje 3 grosze. Serial CSI Las Vegas oglądam chyba od 2002 czy 2003 roku i co tu dużo mówić: nałogowiec ze mnie :). Niestety nie mam AXN i pewne trudności z oglądaniem na bieżąco mam, ale VOX i "pewne tajne źródło" rekompensują mi ignorancję tvp2. Oczywiście oglądam nawet te powtarzane odcinki, bo miło sobie przypomnieć stare dobre czasy. Miło by było znaleźć się w gronie fanów serilau ;) Pozdrawiam