PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

na TVP2 6 sezon zaraz po 5, czy to zbyt wielkie marzenia ??

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Według mnie zaczną emisję zaraz po 5 sezonie.;)Przecież 5 sezon zaraz zaczęli emitowac po 4. I oby tak było!Uwielbiam csi las vegas, ale oglądam tylko na tvp2, a wiem, że na axn poszedł już 7 sezon!:( pzdr

wiola997

Tak, ale TVP wyemitowala 4 i 5 sezon premierowo, wiec 3 sezony premierowe naraz to chyba zbyt duzo, przeciez 1, 2 i 3 sezon to tyle razy powtarzali.

Happily_ever_after

Według mnie 6 serii "CSI:LV" doczekamy sie w jesiennej ramówce. ItakTVP2 zrobiła widzom miła niespodziewankę z tymi dwoma premierowymi sezonami pod rząd. Stawiam na termin wrześniowy, choć niepogniewam się jak nowy sezon poleci zaraz po 5

jakuza22

tez mi sie wydaje, ze to byloby zbyt wiele jak na TVP, ja mysle, ze po 5 serii powtorza wszystkie i dopiero puszcza 6, albo w ogole w przyszlym roku

ocenił(a) serial na 9
wiola997

Myślę, że nas przetrzymają do jesieni. Jeżeli tak będzie to czeka nas męka paru miesięcy, ale za to jaka ulga na jesieni :>

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

To by było zbyt piękne, aby było prawdziwe, aby dali od razu sezon szósty, chociaż bardzo bym chciała :)

ocenił(a) serial na 10
effa5

Albo odczekają kilka tygodni i dopiero puszczą 6 sezon.

Gosia_14

w ogole czemu puszczaja o takiej chamskiej godzinie? pamietam te czasy kiedy CSI leciało o 21, można było normalnie obejrzeć, a nie że ja potem siedzę o wpół do pierwszej & potrzymuję sobie zapalkami powieki zeby tylko obejrzec ;| a o 20 leci m jak milosc ;|

ocenił(a) serial na 9
aleosochozi

No właśnie tak jest w naszej tv, że to co najlepsze dają w nocy, kicha, ja nagrywam, bo bym w pracy spala.