PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Justin Biber

ocenił(a) serial na 10

Chcecie żeby ten chłoptaś wystąpił w CSI? Bo ja nie. Nie lubię go a to mój ulubiony serlal. No a jak bezie tam Biber to tego już nie będę mogła oglądać.

ocenił(a) serial na 10
selena2229

czego nie robia producenci by przyciagnac widzow. to bedzie profanacja tego serialu ;/ .

puci1

Ale on ma chyba więcej antyfanów niż fanów... Ha. Ale pomysł, żeby ją dać go do CSI (Boże, nawet jakiekolwiek innego serialu oprócz tych szmaciadeł dla ruszoffych dzieffczynek jest równie porąbany jak... No cóż, aż słów zabrakło.

ocenił(a) serial na 9
selena2229

nie nie nie nie nie nie nie nie nien ie ;(;(

ocenił(a) serial na 10
neefretari

justinowi bimbrowi mowimy stanowcze NIE niech ktos napisze do nich petycje o anulowanie odcinka w ktorym to gwiazda lapaczy swoich cycek wystapi

ocenił(a) serial na 9
maglownik

Nie chcielibyscie zeby Biber stal sie jedna z ofiar?;> Bo mi to jak najbardziej odpowiada:D

ocenił(a) serial na 8
Soobis

ja chcę najlepiej w jakiejś masakrze np. takiej jak w "Teksańska masakra piłą mechaniczną" xD
Ale ogółem nie chcę go tam widzieć kurw.... od razu psuje się serial mój prawie ulubiony....NIE CHCEMY GO!!!!

ocenił(a) serial na 8
selena2229

ten serial już dawno sięgnął dna, Bieber pasuje tam jak ulał

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

Widziałam już ten odcinek z Bieberem i może śpiewać nie potrafi, ale źle wcale nie gra... Tylko ta jego słodka buźka jest wnerwiająca... Ale ogólnie nieźle mu to wyszło. Poza tym gdyby nie był taki znany to nikt by uwagi nie zwrócił na to jak się on nazywa i kim jest.

ocenił(a) serial na 8
lachensis

Chyba dzięki temu odcinkowi Vegas było ostatnio najlepiej oglądanym serialem na świecie, więc chyba warto było go wziąć do obsady jako gościa.