Chcecie żeby ten chłoptaś wystąpił w CSI? Bo ja nie. Nie lubię go a to mój ulubiony serlal. No a jak bezie tam Biber to tego już nie będę mogła oglądać.
czego nie robia producenci by przyciagnac widzow. to bedzie profanacja tego serialu ;/ .
Ale on ma chyba więcej antyfanów niż fanów... Ha. Ale pomysł, żeby ją dać go do CSI (Boże, nawet jakiekolwiek innego serialu oprócz tych szmaciadeł dla ruszoffych dzieffczynek jest równie porąbany jak... No cóż, aż słów zabrakło.
justinowi bimbrowi mowimy stanowcze NIE niech ktos napisze do nich petycje o anulowanie odcinka w ktorym to gwiazda lapaczy swoich cycek wystapi
Nie chcielibyscie zeby Biber stal sie jedna z ofiar?;> Bo mi to jak najbardziej odpowiada:D
ja chcę najlepiej w jakiejś masakrze np. takiej jak w "Teksańska masakra piłą mechaniczną" xD
Ale ogółem nie chcę go tam widzieć kurw.... od razu psuje się serial mój prawie ulubiony....NIE CHCEMY GO!!!!
Widziałam już ten odcinek z Bieberem i może śpiewać nie potrafi, ale źle wcale nie gra... Tylko ta jego słodka buźka jest wnerwiająca... Ale ogólnie nieźle mu to wyszło. Poza tym gdyby nie był taki znany to nikt by uwagi nie zwrócił na to jak się on nazywa i kim jest.