PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Ktoś ma info od kiedy AXN bedzie emitować 13 sezon?

BTW. 1 odcinek miał juz premiere i można go obejrzeć w necie m.in. na naszym Kinomaniaku, ale oczywiście bez lektora.

hbk06_qbas

Świat Seriali podał że ma on być już w listopadzie...

ocenił(a) serial na 8
hbk06_qbas

Ciekawe czy ktoś będzie tłumaczył te odcinki, bardzo bym chciała. W tamtym sezonie odcinki z napisami były dodawane z dużym opóźnieniem, ale były, więc nie tracę nadziei :)

ocenił(a) serial na 9
blanca

Potwierdzam w Listopadzie w AXN

ocenił(a) serial na 9
kinoman1985

Spory poślizg mimo wszystko miedzy nami a USA... No ale wazne ze będzie :-)

ocenił(a) serial na 9
hbk06_qbas

Rzygać mi się chce z tym posliśgiem was to chyba juz posrało przez ten net wy to byscie juz chceli wszytkie zagraniczne seriale oglądac chyba juz po godz amerykanskiej premierze przeciez te dwa miesiące nie jest tragedia i tak AXN przyspiesza premiere Bedziemy najnowszy świezy sezon dla mnie lekkim opużnieniem wiec nie przesadzaj my .

ocenił(a) serial na 9
kinoman1985

no i coś sie tak nakręcił? z Twojego nicka wynika że jesteś młodszy ode mnie tylko o roczek, a spinasz sie jak te nastolatki na forum youtuba. Daj na luz Stary. :-)
a swoją drogą ostatni odcinek 12 sezonu miał końcówke taką, że chyba nie dziwne, iż chciałoby sie znać ciąg dalszy jak najszybciej :-P

ocenił(a) serial na 9
hbk06_qbas

Ja uważam premiera jest szybko .

kinoman1985

Ja także, a muszę powiedzieć, że wróciłem od końcówki 12 sezonu do LV. I póki co 14 sezon jest niezagrożony, bo CSI sobie radzi bardzo dobrze. I premiera jest faktycznie szybko, bo tak była coś w lutym.

ocenił(a) serial na 10
hbk06_qbas

podejrzewam ze poslizg wynika z tego, ze serial nie jest emitowany w stanach co tydzien. tzn. premiera serii 13 byla 26 wrzesnia, a dopiero w ubiegłą srode puscili odcinek drugi. w pazdzierniku bedzie ciągłośc, ale na pewno przed świętami wszystko znowu sie zatrzyma. pewnie te wszystkie święta w stylu świeto dziekczynienia, boze narodzenie, nowy rok maja na to wpływ- a w okolicach lutego (jesli dobrze pamietam) stacje podejmują decyzje o kontynuacji serii albo skasowaniu serialu. natomiast nie od dzisiaj wiadomo ze axn ustala ramówkę na dluzej niz miesiac i musza to jakos sensownie zaplanowac.

ocenił(a) serial na 8
sara123

Mimo, że bardzo lubię ten serial, to jednak stracił on na klimacie już jakiś czas temu i 13 sezon to w takim przypadku trochę przesada.

sara123

LV ma w 13 sezonie zamówione 22 odcinki, czyli pełny sezon. Więc to w lutym zależy od tego ile odcinków jest zamówionych na początku, oczywiście wydłużenie sezonu może nastąpić szybciej niż w lutym.