PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44409
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Mam pytanko. Wczoraj oglądałam 20 odc. CSI i on był puszczany jako ten pierwszy. Przyszłam po chwili, patrzę, ooo już nie ma. Emitowali, zdaje się, jakiś dokumentalny o zmarłym przed kilku dni Tadeuszu Nalepie. Następnie poszłam spać. Zastanawiam się tylko czy nie przegapiłam odcinka nr 21 - o lunaparku. Sprawdzałam program na przyszły poniedziałek i wtedy wyemitują dwa ostatnie, więc chyba jednak tak. Ale jeśli ktoś oglądał wczoraj w TVP2 ten 21 odc. to proszę o odezwaie się. Z góry dzięki

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
MAL_

Również oglądałam 20 odcinek potem jeszcze do 1.20 czekałam na następny ale niestety się nie doczekałam. Mam więc nadzieję, że puszczą go za tydzień. Nie przeżyłabym chyba takiej straty ;P Oczywiście następnego dnia w szkole byłam nie tylko zmęczona ale i wściekła bo straciłam aż godzinę snu, a ja lubię spać;)

XXXXXXXXXXXXXX

ano byl tylko jeden odcinek, ja sobie nagrywam:p po Nalepie nic juz nie bylo..

ocenił(a) serial na 10
MAL_

Własnie- ja też czekałem na kolejny odcinek i sie zastanawiałem- kto by czekał tyle by ogl. dokument o śp. Nalepie.... Kolejny raz TVP nas w wała zrobiła... przecież jakby puścili na ramówce "Mody na sukces" to chyba babcie by wyszły na ulice z pochodniami i widłami. A z nami sie nie licza...

ocenił(a) serial na 10
bizzarri82

Ja w końcu zrezygnowałam z czekania na drugi odcinek i poszłam spać, ale też ok. 1:30. Ciekawe tylko kiedy wyemitują ten odcinek z lunaparkiem (czytałam o czym będzie, stąd wiem). Jeszcze jakiś czas temu nagrywałam na VHS i oglądałam następnego dnia, aczkolwiek jeszcze wtedy nie miałam na płytach CSI. Teraz mam na DVD sezon 1, 2, 3, 4, 5, niedługo będę miała też 6. Jednak kiedy leci w TV nie mogę sobie odpuścić i za każdym razem oglądam sobie.

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
bizzarri82

Wiesz tak czytam twoje komentarze po raz któryś i widzę, że często piszesz o "Modzie na sukces" ;) Czy to aby jakaś twoja słabość, a może koszmar wczesnego dzieciństwa? Szczerze powiedziawszy też "Mody na sukces" nie lubię i moja babcia na szczęście tego nie ogląda ;)

XXXXXXXXXXXXXX

Ja tam rozumiem Bizarriego, bo ostatnio obejrzałam jeden odcinek "Mody..." siedząc w poczekalni u weterynarza... i jeszcze mi oko lata. A denny poziom tego dieła nie przeszkadza TVP pracowicie go emitować, natomiast CSI (i jego miłosnicy) jest traktowae wybitnie po macoszemu.

ocenił(a) serial na 10
EineHexe

Oczywiście nikomu nie ubliżając stwierdzam, że nie wszyscy są inteligentni. Niektórzy wolą "Modę na sukces", która ma bardzo liczną widownię. W przeciwieństwie do CSI, które, możnaby powiedzieć, że jest dla wybranych. Osobiście dziwię się tym, których nudzi CSI, jak powszechnie wiadomo, takie osobniki wciągają się w zawiłą akcję "Mody na sukces". AY AY, moja babci niestety ogląda, więc czasem zdarza mi się zerknąć w ekran, kiedy u niej jestem.

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
MAL_

Też sie wkurzyłem jak puścili jakiś dokumnet, i nadodatek czekałem z nadzieją że po tym dokumencie puszczą następny odcinek, ale sie nie doczekałem bo TVP2 zakonczyła emisje :( i tylko czekałem na darmo. I mam nadzieje ze nie ominą tego odcinka tylko puszczą go w poniedziałek:). A i mam takie pytanie jak to są ostatnie odcinki tej seri to wiadomo czy puszczą od razu następną serie czy bedzie trzeba czekać niewiadomo ile ? :P

ocenił(a) serial na 10
Stolik

Sprawdzałam program TV na przyszy poniedziałek i zamierzają wyemitować 2 ostatnie odcinki, czyli 22 i 23. Tylko nie wiem, kiedy puszczą 21, czyli ten, który miał być, ale w gruncie rzeczy go nie było. Ja przez chwilkę pooglądałam ten dokument, ale później poszłam spać. Szczerze powiedziawszy, nie posądzam TVP o 5 sezon, 4 od nowa pewnie też nie wyemitują, bo to raczej nie ma sensu. Wydaje mi się, że może lecieć od 1 sezonu jeszcze raz albo też zdejmą z anteny na jakiś czas. Ty jest w końcu polska telewizja, nie zapominajmy. Jak się dowiedziałam o 4 sezonie w TV to byłam w lekkim szoku. Nie spodziewałam się tego po prostu. A wracając do tematu zaginionego odcinka, to jakbyś się dowiedział, kiedy mają zamiar go puścić to się odezwij :)

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
MAL_

A ja was zszokuje! UWAGA!! UWAGA!! 5 seria CSI w TVP2. <<19.03.2007 00:35 Kryminalne zagadki Las Vegas 5 (1/25) - serial kryminalny, Kanada/USA 2004>> Czy to nie wspaniałe? A co do 'mody na sukces' to niedługo kończą się odcinki wykupione do tej pory przez TVP, ale nie wierzę, że przestaną to puszczać (zapewne zaraz wykupią kolejnne 3500 odc.) Przecież to ma wielką oglądalność ;)

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
XXXXXXXXXXXXXX

A no i jeszcze zapomniałam 'zagubiony' odcinek puszczą w tym tygodniu ( czyli będą 21 i 22). Za dwa tygodnie 23 i 1 (piątej serii oczywiście) ;)

ocenił(a) serial na 10
XXXXXXXXXXXXXX

AY AY, dzięki za wspaniałe wieści. Jestem w szoku. 5 sezon?? Super!! Cieszę się bardzo :) :) :). "Moda na sukces" jest takim sztandarowym serialem, że na pewno wykupią kolejne odcinki. Ja najbardziej nie mogę z tego, że w Polsce "Moda..." leciała od 216 odcinka. Oglądałaś może "24"?? Gdyby to puścić od środka to już nie wiadomo o co chodzi. A ja "Modę na sukces" emitowali od środka to fanki wiele nie straciły :P

Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 10
MAL_

"24" oczywiście to jeden z moich ulubionych seriali ;) Zgadzam się z tobą na 100%.

ocenił(a) serial na 10
XXXXXXXXXXXXXX

Naprawdę będzie 5 seria ??? Cieszę się bardzo :). Uwielbiam ten serial :). Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
XXXXXXXXXXXXXX

Masz racje - straszną wysypke jak myśle o tym serialu.... ale popatrz - gdy jest małysz serial ten puszczają wcześniej by fanki mogły ogladać (wiem bo moją babcia jest najwiekszą fanką i jak jej powiedziałęm że ta stara ruda aktorka umarła to miała mine jakby ktoś z rodziny to był)...
Jestem wrogiem takich tasiemców bo kazdy myśli że są takie życiowe- ale zycie niestety nie jest takie... Pozdrawiam...