Czy ktoś wie, gdzie (i czy w ogóle) można zdobyć w Polsce CSI Las Vegas na DVD (wszystkie sezony)? Chodzi mi o to, by były tam polskie napisy, by i rodzice mogli sobie pooglądać.
He he, no ja wiem. Zdobędziesz ten serial na płytach DVD jeśli se na nie nagrasz z TV - opcja z lektorem. A jeśli z napisami to musisz na necie poszukać.
Tak na serio to zapomnij że znajdziesz ten serial na DVD w tym zasyfionym kraju. Buraki nie chcą tego wydać. Sam go poszukuję, ale bez rezultatu. Pozostaje nagrywanie z TV.
dzięki za info. Tak sądziłam, ale cóż człowiek zawsze się łudzi. Pozostaje mi chyba zamówić wersję oryginalną i szukać napisów. ech, szkoda.
Jeśli zamówisz wersję oryginalną to będą tam napisy angielskie. W Empiku mają egzemplarze z Niemiec. WWW.EMPIK.PL i wpisz CSI.
Oglądając taki film z DVD na kompie aby mieć napisy polskie to będziesz musiał połączyć pliki VOB w całość (każdy epizod osobno) i wtedy skołować napisy. (strony z napisami są zamknięte, lub trzeba się rejestrować, lub być znajomym ludzi związanymi z takimi stronami)
Możesz też przerobić sobie to na DivX (na użytek własny można-kopia zapasowa) ale znowu musisz skołować napisy.