PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44424
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Obsada CSI

ocenił(a) serial na 10

Co sądzicie o obecnej obsadzie CSI? (9 sezon) ew. kogo byście wymienili, albo co zmienili w scenariuszu? :)

Mi brakuje strasznie Petersena, postaci Grissoma. Gary Dourdan też bardzo dobrze grał swoją rolę, ale jego odejścia jakoś bardzo nie odczułem. Do Fishburne'a już się zdążyłem przyzwyczaić, ale nadal troche nie pasuje mi do roli spokojnego naukowca po obejrzeniu Matrixa... Obok odejścia J. Fox przeszedłem raczej obojętnie, nigdy nie lubiałem postaci Sary w CSI.
Jak Wy uważacie?

kfaker

Przepraszam że nie na temat, ale mam pytanie, czy moze ktoś wie kiedy i w jakim odcuinku ma wystapic ten Kudelski? Nigdzie nie moge znalesc informacji ma tem temat a jetsem ciekawa jak wypadnie. Pozdro :)

ocenił(a) serial na 10
kfaker

Mi brakuje Warricka. Ogladąm teraz 6 odc. 9 serii i az boję się co będzie po tym jak Grissom odejdzie ... jakoś nie wyobrażam sobie CSI bez niego! :(

ocenił(a) serial na 10
kfaker

Mnie akurat rola Laurence-a Fishburne-a mile zaskoczyła, dobrze gra tą rolę - ważne, że nie zastąpił Williama Petersena, który grał swoją doskonale ale po prostu dołączył do zespołu jako jeden z szeregowych śledczych!

witekw79

Sara nie była miłą postacią za to wręcz apatyczną i apodyktyczną, konsekwencja i upór to to co spodobało się w niej jako kobiecie Grissomowi, "każda potwora znajdzie swego amatora" czyż nie?, poza tym do kogo ona uśmiechnęła się ona choć raz w serialu? do Grissoma, dlatego trudno ją lubić, skoro wszystkich współpracowników traktowała "z góry", po prostu jest niepzystępna i to nie przysparza jej popularności...
odrobina kobiecości mogła złagodzić jej postać dlatego mieliśmy okazję zerknąć czasem do zakątka tych dwojga, potrafią oni jeśli chcą być czuli i delikatni...

ocenił(a) serial na 8
kachnag

ile sezonów csi oglądałaś? bo aż mi sie nie chce wierzyć, że myślimy o tej samej postaci ;p