PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95626}

CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

CSI: Crime Scene Investigation
2000 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 44412
7,1 7 krytyków
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
powrót do forum serialu CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas

Witam, chciałbym się dowiedzieć w którym sezonie zaczął się wątek, w którym do komisariatu dostarczane były makiety miejsca zbrodni z odwzorowanym każdym szczegółem zbrodni. Pamiętam ze na tym sezonie zakończyłem kiedyś oglądać ten serial i chciał bym nadgonić ale muszę wiedzieć gdzie skończyłem.

ocenił(a) serial na 10
Eliadill

Pierwszy raz motyw miniaturowego zabójcy pojawia się w pierwszym odcinku sezou 7 (Built to Kill1). Jednak makieta od razu znajduje sie na miejscu zbrodni (jak w większości spraw z tym seryjnym mordercą). Był też odcinek w którym do biura Grissoma, podczas jego kilkutygodniowej nieobecności, zostaje dostarczona miniatura, ale jest to już któraś sprawa z kolei (ta makieta trafia do biura jakoś w okolicy 12-14 odcinka). Jeśli chodzi Ci o sam początek tej historii, to na bank rozpoczyna się w 1 odc. 7 sezonu. Wg mnie jest to najlepszy sezon.

sara123

Tak chodziło mi o sam początek tej historii, zastanawiałem się właśnie czy makieta była na miejscu zbrodni czy dostarczana na komisariat, nie pamiętam jak to dokładnie było więc napisałem że była dostarczana. Wielkie dzięki!